ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κόντε σέρνει την Τσέλσι σε δύο δικαστήρια για να πάρει 20.000.000 λίρες!

Manchester United manager Jose Mourinho, left, and Chelsea head coach Antonio Conte watch from the sidelines during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho, left, and Chelsea head coach Antonio Conte watch from the sidelines during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Αντόνιο Κόντε αρνείται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Τσέλσι και εμμένει στη σκληρή στάση του, διεκδικώντας μέσω δικαστηρίου να πάρει όλα τα χρήματα που του χρωστούν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όταν ο Αντόνιο Κόντε έβαζε την υπογραφή του το 2016 σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι και κατάφερνε να αναδειχτεί πρωταθλητής Αγγλίας από την πρώτη κιόλας σεζόν του στην Premier League, ουδείς μπορούσε να διανοηθεί αυτό που θα ακολουθούσε όσον αφορά στη σχέση των δύο πλευρών.

Και όμως: φτάσαμε στα τέλη του 2018 και ο Ιταλός τεχνικός είναι πλέον παρελθόν εδώ και μήνες από την ομάδα του δυτικού Λονδίνου, με τους "μπλε" να λύνουν τη συνεργασία μαζί του επιλέγοντας ως διάδοχό του τον συμπατριώτη του Μαουρίτσιο Σάρι και τον ίδιο να προσπαθεί να πάρει όσο το δυνατόν πιο πολλά χρήματα μέσω αυτού του "διαζυγίου".

Ο Κόντε, που πρόσφατα απέρριψε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για να διαδεχτει στην τεχνική ηγεσία τον Τζούλεν Λοπετέγκι, εκτιμάει ότι πρέπει να πληρωθεί ολόκληρο τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του από τη στιγμή που η Τσέλσι πήρε εκείνη την απόφαση για την απόλυσή του.

Οι άνθρωποι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχουν επιδιώξει να καταλήξουν σε κάποια συμβιβαστική λύση εκτός δικαστηρίου με τον Κόντε, όμως εκείνος κρατάει σκληρή στάση, όντας αποφασισμένος να πάρει και την τελευταία λίρα που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη του "Sky Sports", οι δικηγόροι του δουλεύουν εδώ και εβδομάδες πάνω σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, ώστε η μία να πάει στο Δικαστήριο Εργατικών Διαφορών και η δεύτερη στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS).

Το ποσό που διεκδικεί ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας φτάνει στα 20.000.000 λίρες, με τον Κόντε να διεκδικεί 11.300.000 λίρες ως ποσό που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο του συμβολαίου του και 8.700.000 λίρες, ως αποζημίωση για τη ζημιά που έχει υποστεί από την Τσέλσι μέσω της απόλυσής του.

Το "Sky Sports" αναφέρει πως στην υπερασπιστική γραμμή της η Τσέλσι υποστηρίζει πως αρνείται να πληρώσει εξαιτίας της συμπεριφοράς του Ιταλού στο διάστημα που ήταν στο σύλλογο: συμπεριλαμβανομένης της μεταχείρισης του Ντιέγκο Κόστα, της μη εμφάνισής του σε εκδηλώσεις χορηγών, της καθυστερημένης άφιξής του σε συνεντεύξεις Τύπου, ακόμα και του παρκαρίσματός του σε λάθος θέσεις στο προπονητικό κέντρο του Κόμπαμ!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ούτε ο Κόντε ούτε η Τσέλσι έχουν διάθεση να υποχωρήσουν, οπότε να δούμε ποιος θα αντέξει από το τράβημα του σχοινιού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ