ΤΣΕΛΣΙ

Ο Αμπράμοβιτς κράτησε τον Μουρίνιο!

Ο Αμπράμοβιτς κράτησε τον Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει στον πάγκο της Τσέλσι παρά την οδυνηρή ήττα από την Σαουθάμπτον, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και το διοικητικό συμβούλιο των Λονδρέζων να αποφασίζουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο.

Μετά τη βαριά ήττα από την Σαουθάμπτον με 3-1 μέσα στο "Stamford Bridge", που σήμανε την έκτη ήττα της Τσέλσι μέσα στη σεζόν, ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να ρίξει το μπαλάκι στην πλευρά της Τσέλσι, δηλώνοντας ευθαρσώς πως αν σύλλογος το επιθυμεί μπορεί να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του μέσω του δρόμου της απόλυσης!

Ο Αμπράμοβιτς κράτησε τον Μουρίνιο!
© BEN QUEENBOROUGH

Αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Όπως αποκαλύπτει η "Daily Mail", ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων Ρόμαν Αμπράμοβιτς συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο κορυφής και μαζί με τα άλλη μέλη του συμβουλίου αποφάσισαν την παραμονή του special one στο τιμόνι.

Η περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι έχει συγκεντρώσει μόλις 8 πόντους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Premier League, ενώ μετράει ήδη μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League και την απώλεια του αγγλικού Σούπερ Καπ από την Άρσεναλ, παρόλα αυτά ο Μουρίνιο παίρνει μία ακόμα ευκαιρία για να "σώσει την παρτίδα".

Ο Αμπράμοβιτς κράτησε τον Μουρίνιο!
© PA

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα "Ο Αμπράμοβιτς ξέρει πως ο Μουρίνιο δεν θα ερχόταν για τρίτη φορά στο σύλλογο και δεν θέλει να πάρει μία γρήγορη απόφαση που θα μετανιώσει αργότερα ενώ δεν ξεχνάει πως χρειάστηκε να αποζημιώσει με 18.000.000 λίρες τον Μουρίνιο μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών τον Σεπτέμβριο του 2007".

Υπενθυμίζεται πως ο Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα δύσκολος μήνας για την Τσέλσι καθώς μετά το εντός έδρας ματς με την Άστον Βίλα (17/10) ακολουθούν τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια: με Ντινάμο Κιέβου για το Champions League (20/10), Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα (24/10) και Στόουκ για τον 4ο γύρο του League Cup (27/10).

Ο Αμπράμοβιτς κράτησε τον Μουρίνιο!
© GETTY IMAGES

Ο μήνας κλείνει μάλιστα με ένα σημαντικό ντέρμπι πρωταθλήματος για την Τσέλσι καθώς υποδέχεται στο "Stamford Bridge" την Λίβερπουλ (31/10).

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ