ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Χτίζουμε την Τσέλσι της επόμενης δεκαετίας"

Μουρίνιο: "Χτίζουμε την Τσέλσι της επόμενης δεκαετίας"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι εργάζεται για την Τσέλσι των επόμενων δέκα χρόνων.

Της Τσέλσι της επόμενη δεκαετίας φτιάχνει ο Ζοζέ Μουρίνιο όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του. Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε ότι περισσότερο έχει αξία η δημιουργία της Τσέλσι με προοπτική δεκαετίας παρά η κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ που δεν παύει να αποτελεί στόχο των "μπλε". Επίσης, εξήρε την συνεισφορά του ιδιοκτήτη Ρόμαν Αμπράμοβιτς που έκανε την Τσέλσι έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο.

" Χτίζουμε την Τσέλσι για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος. Πιο σημαντικό από την τωρινή ομάδα είναι το μέλλον της Τσέλσι.

Ο Αμπράμοβιτς είναι καλός για την Τσέλσι, το αγγλικό ποδόσφαιρο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Χάρις σε αυτόν η Τσέλσι έχει αποκτήσει δύναμη και είναι κορυφαίος σύλλογος στην Αγγλία και την Ευρώπη".

Όσον αφορά τον τίτλο ο Μουρίνιο δήλωσε: " Δεν επηρεαζόμαστε από τους αντιπάλους μας. Κοιτάμε την ομάδα μας. Την Κυριακή(12/4) έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Μετά τον αγώνα με την ΚΠΡ θα σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα. Μου αρέσει η διαδικασία να απομονώνουμε το κάθε ματς και να σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ