ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Πάντα ανοιχτή για τον Τσεχ η πόρτα των αποδυτηρίων"

Μουρίνιο: "Πάντα ανοιχτή για τον Τσεχ η πόρτα των αποδυτηρίων"
© CATHERINE IVILL/AMA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θεωρεί το ντέρμπι με την Άρσεναλ καθοριστικό για τη μάχη του τίτλου, ούτε δίνει μεγάλη σημασία στο αν θα του σφίξει το χέρι ο Αρσέν Βενγκέρ ή όχι. Τι δήλωσε ο "special one" για την πολυσυζητημένη επιστροφή του Τσεχ στο "Stamford Brigde" ως παίκτης της Άρσεναλ.

"Πριν από δύο σεζόν κερδίσαμε όλα τα ματς με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου και δεν πήραμε το πρωτάθλημα, οπότε το ματς αυτό είναι σημαντικό υπό την έννοια ότι αν νικήσει κάποιος αυτό σημαίνει πως κάποιος άλλος χάνει βαθμούς. Δεν είναι όμως καθοριστικό το ντέρμπι.

Δεν με απασχολεί ούτε το φανταστικό ρεκόρ που έχουμε κόντρα στην Άρσεναλ, ούτε η ήττα μας στον τελικό του Community Shield. Είναι το Τσέλσι-Άρσεναλ, ένα ματς που θέλουμε να νικήσουμε καθώς υπάρχει και μεγάλη απόσταση που μας χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ ο Μουρίνιο, και πρόσθεσε αναφορικά με την έλευση του Πετρ Τσεχ ως αντίπαλος των "μπλε" μετά από 11 χρόνια σε αυτούς .

"Πριν από το παιχνίδι θα είναι ένας όπως όλοι οι άλλοι. Μετά από το παιχνίδι, όταν θα μπούμε στη φυσούνα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ένας παίκτης ίδιος με τους άλλους αντιπάλους μας. Για εκείνον θα είναι πάντα ανοιχτή η πόρτα των αποδυτηρίων".

Μουρίνιο: "Πάντα ανοιχτή για τον Τσεχ η πόρτα των αποδυτηρίων"

Ο Μουρίνιο ύψωσε επίσης ασπίδα προστασίας για τους Εντέν Αζάρ ( "σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια θα πάρει τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης") και Τζον Τέρι ( "είναι ένας από τους ανθρώπους μου") ενώ σε ερώτηση για το αν ανταλλάξει χειραψία με τον Αρσέν Βενγκέρ, με δεδομένο πως ο Αλσατός το απέφυγε την τελευταία φορά, αποκρίθηκε:

"Με ευχαριστεί το γεγονός πως ο Τύπος περιέγραψε σωστά αυτό που συνέβη την προηγούμενη φορά μεταξύ μας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, έχει επαναληφθεί στο παρελθόν. Εγώ λέω μόνο ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Δεν πιστεύω πως ενδιαφέρει καθόλου τον κόσμο εάν εγώ και ο Βενγκέρ θα σφίξουμε τα χέρια αλλά αποκλειστικά και μόνο τι θα συμβεί εντός αγωνιστικού χώρου".

Δείτε τι συνέβη στον τελικό του Community Shield μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι:

Μουρίνιο vs Βενγκέρ σε καρτούν:

Omar Momani gives us his unique preview of Chelsea Football Club v Arsenal... DON'T MISS IT!

Posted by Goal.com UK on  Saturday, September 19, 2015
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ