ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Εύχομαι στον Κασίγιας να πάρει το Europa League"

Μουρίνιο: "Εύχομαι στον Κασίγιας να πάρει το Europa League"

Η Τσέλσι άφησε την Πόρτο εκτός Champions League και ο Μουρίνιο, μετά το τέλος του αγώνα δεν... ξέχασε τον Ικερ Κασίγιας.

Η Τσέλσι φιλοξένησε την Πόρτο στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και την νίκησε με 2-0 στέλνοντάς την στο Europa League. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των "μπλε", Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε για τον Ίκερ Κασίγιας λέγοντας κάποια πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι πως τα είπε καλή τη καρδία.

Συγκεκριμένα είπε για τον Κασίγιας: "Με τον Κασίγιας δεν μένουμε στο παρελθόν. Χαιρετηθήκαμε πριν από το παιχνίδι, θαυμάζω τη δουλειά του και αυτός τη δικιά μου. Με αυτόν τον αποκλεισμό τον βοηθάμε να κερδίσει το Europa League, το μοναδικό τρόπαιο που του λείπει. Και αν η Πόρτο πάρει το Europa League θα χαρώ πολύ".

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού για τον "Άγιο Ίκερ" έρχονται να προστεθούν στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών, που κορυφώθηκαν από την κοινή τους παρουσία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε που ο "special one", είχε γίνει "στόχος" μέχρι και της Σάρα Καρμπονέρο, επειδή άφηνε τον σύντροφό της στην άκρη του πάγκου της "Βασίλισσας". Είναι φανερό λοιπόν, ότι παρότι και οι δύο έχουν αλλάξει επαγγελματικές "στέγες", οι σχέσεις στ-οργής εξακολουθούν να υφίστανται.

Οσον αφορά, τώρα, το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Πόρτο, ο Μουρίνιο σχολίασε: "Ήμασταν συμπαγείς και παίρναμε πρωτοβουλίες. Δεν θέλαμε να αποκλειστούμε και το καταφέραμε. Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε τύχη, γιατί και αυτή είναι μέρος του παιχνιδιού. Τώρα πήραμε ένα αποτέλεσμα που είναι σημαντικό για την ομάδα και τους οπαδούς μας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ