ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Κορυφαίος του ματς ο Ντιέγκο Κόστα"

Μουρίνιο: "Κορυφαίος του ματς ο Ντιέγκο Κόστα"
PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Ντιέγκο Κόστα ήταν το αμφιλεγόμενο πρόσωπο του ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ, ωστόσο για τον Ζοζέ Μουρίνιο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του γηπέδου.

Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά διεθνής Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, υπήρξε γι' ακόμη μία φορά αρνητικός πρωταγωνιστής. Στο ντέρμπι με την Άρσεναλ που βρήκε τους "μπλε" νικητές με 2-0, χτύπησε στο πρόσωπο τον Κοσιελνί, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκε κι ο Γκαμπριέλ Παουλίστα από την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Ντιέγκο Κόστα τη γλίτωσε με κίτρινε κάρτα, πολλοί τον κατηγορούν ότι προκάλεσε, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει διαφορετική άποψη.

"Ήταν μία καλή νίκη, χρειαζόμαστε νίκες. Νικήσαμε δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες (συμπεριλαμβανομένου του ματς για το Champions League κόντρα στη Μακάμπι Τελ-Αβίβ). Ελέγξαμε τα παιχνίδια. Δεν έχω άποψη για την αποβολή. Ο κορυφαίος του ματς, ήταν σίγουρα ο Ντιέγκο Κόστα. Έδωσε τα πάντα", υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Άρσεναλ.

Τα καλύτερα tweets για τον Ντιέγκο Κόστα

'Diego Costa was man of the match for me.' - Jose Mourinho

Posted by Chelsea Football Club onΣάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ