ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Η χειρότερη περίοδος στην καριέρα μου"

Μουρίνιο: "Η χειρότερη περίοδος στην καριέρα μου"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχθηκε το αυτονόητο, ότι δηλαδή διανύει τη χειρότερη περίοδο της προπονητικής του καριέρας, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Τσέλσι.

Η Τσέλσι δεν πατά καλά, εντός κι εκτός των συνόρων του Νησιού. Η νίκη απέναντι στη Σαουθάμπτον το Σάββατο κρίνεται επιβεβλημένη, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εξηγεί πως αυτό το διάστημα είναι το χειρότερο στην προπονητική του καριέρα.

"Ορίζω αυτό το διάστημα, ως το χειρότερο της καριέρας μου. Με τα χειρότερα αποτελέσματα, στην καριέρα μου. Το λαμβάνω ως μία εμπειρία, την οποία δεν θέλω να επαναλάβω. Θέλω να τελειώνω το Σάββατο και να κερδίσω μερικά ματς, ξανά. Αυτή η αρνητική εμπειρία έρχεται πολύ αργά, μετά από 15 χρόνια, αλλά είναι κάτι που με βοηθά να γίνω καλύτερος. Πάντα, είχα μεγάλες προκλήσεις. Αλλά είναι τα χειρότερα αποτελέσματα, ποτέ δεν είχα χάσει τόσα πολλά ματς. Είναι η πραγματικότητα", παραδέχθηκε σε ειλικρινή τόνο ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σιγή ιχθύος για Καρνέιρο

Οι δρόμοι της Τσέλσι με τη γιατρό, Έβα Καρνέιρο, χώρισαν οριστικά πριν λίγες ημέρες. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, φερόμενος ως υπεύθυνος για την απομάκρυνση της γιατρού, ρωτήθηκε από τους Άγγλους δημοσιογράφους για το επίμαχο ζήτημα, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει. Υποσχέθηκε, όμως, να ανοίξει τα χαρτιά του σε χρόνο που θα επιλέξει ο ίδιος.

"Δεν έχω μιλήσει σχετικά μ' αυτό το θέμα (τιμωρία κι αποπομπή της Έβα Καρνέιρο) τους περασμένους δύο μήνες και δεν θ' ανοίξω το στόμα μου τώρα. Θα μιλήσω μία ημέρα, αλλά θα επιλέξω εγώ αυτή την ημέρα. Είμαι ήρεμος. Διαβάζω κι ακούω, αλλά παραμένω ήρεμος. Εγώ θα αποφασίσω την ημέρα, κατά την οποία θα μιλήσω"

Το "Special One" δύσκολο διάστημα

Η Τσέλσι υποδέχεται το Σάββατο, στις 19:30 τη Σαουθάμπτον, για την όγδοη αγωνιστική της Premier League. Μετά από επτά αγωνιστικές, έχει συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς, ούσα στην 14η θέση της συνολικής κατάταξης. Ο απολογισμός της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο είναι δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα νερά της Τσέλσι δεν είναι ήρεμα. Μπορεί στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League να νίκησε με 4-0 τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ, ωστόσο στη δεύτερη αγωνιστική το "καμπανάκι" ήχησε ξανά. Η λονδρέζικη ομάδα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Πόρτο, με 2-1.

Ουσιαστικά σε 10 επίσημα ματς (συμπεριλαμβανομένης της νίκης επί της Γουόλσολ για το League Cup), η Τσέλσι έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ