ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Γιατί να έχω πρόβλημα; Είμαι ο πρωταθλητής..."

Μουρίνιο: "Γιατί να έχω πρόβλημα; Είμαι ο πρωταθλητής..."

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα του Champions League, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν έχει πρόβλημα λόγω του κακού ξεκινήματος της Τσέλσι. Διαβάστε τι είπε.

Εφιαλτικό είναι το φετινό ξεκίνημα της Τσέλσι στην Premier League. Οι Λονδρέζοι μετρούν τρεις ήττες σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και έχουν μείνει πολύ πίσω από την κορυφή στην κούρσα του τίτλου. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ακούσει πολλά, προφανώς δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές του, εντούτοις δεν προτίθεται να το παραδεχτεί. Ο εγωισμός του είναι τέτοιος, ώστε να μην καταδέχεται να δώσει τροφή για συζητήσεις περί φόβου του ή προβληματισμού του γύρω από την δουλειά του.

Η Τσέλσι θέλει να μπει με το... δεξί στο φετινό Champions League, αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος κόουτς ρωτήθηκε για την πορεία της ομάδας του και έδειξε να είναι χαλαρός και άνετος. Η ψυχούλα του το ξέρει βέβαια...

"Είναι στενάχωρο οι άνθρωποι να προσπαθούν να βρουν προβλήματα που δεν υπάρχουν. Τα αποτελέσματα είναι το πρόβλημα και τίποτα άλλο. Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά γνωρίζουμε ποιοι είμαστε", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το αν αισθάνεται πιεσμένος:

"Είμαι ο νυν πρωταθλητής Αγγλίας. Γιατί να έχω πρόβλημα; Οι περισσότεροι προπονητές δεν είχαν για χρόνια επιτυχίες, ενώ εγώ έχω, οπότε ποιο είναι το πρόβλημα;".

Εξάλλου, ο Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο ματς και αυτό γιατί έχει βαθύ ρόστερ η ομάδα του. "Δεν είναι θέμα αν κάνω rotation. Όλοι το κάνουν και χρειάζεται να προβώ σε αλλαγές. Θέλω να υπάρξει μια διαφορετική δυναμική στην ομάδα και επίσης θέλω να δώσω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν παίξει", απάντησε ο Πορτογάλος.

Όταν ρωτήθηκε ότι είναι ο Special One και μετά ο Happy One και το τι θεωρεί ότι είναι τώρα, είπε: "Είμαι ο Special και ο Happy One".

Επιπλέον, ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως "μπορώ να σας υποσχεθώ ότι είμαι καλά. Δεν είμαι χαρούμενος και αυτό γιατί δεν έχω συνηθίσει να χάνω τόσες πολλές φορές, όμως προσαρμόζομαι σε αυτή την πρόκληση".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ