ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο για Τσέλσι: "Ελπίζω να μην συνηθίσουν τις ήττες"

Μουρίνιο για Τσέλσι: "Ελπίζω να μην συνηθίσουν τις ήττες"

Οι φίλοι της Τσέλσι χειροκρότησαν τους παίκτες της Τσέλσι για την προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στην Λίβερπουλ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να στέλνει πάντως μήνυμα πως δεν θα πρέπει να μάθουν να αποδέχονται εύκολα τις ήττες.

Η Τσέλσι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 2-0 από την Λίβερπουλ στο ημίωρο και αναγκάστηκε να ανέβει ένα βουνό στη συνέχεια στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Premier League, παρόλα αυτά πάλεψε, μείωσε σε 2-1 με τον Καντέ, και στο φινάλε έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μπατσουαγί και Μάουντ.

Όλα αυτά έκαναν τους φίλους της Τσέλσι να χειροκροτήσουν τον Φρανκ Λάμπαρντ και τους παίκτες του μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Όλιβερ, θέλοντας να τους επιβραβεύσουν για τη ψυχή και το πάθος που έβγαλαν, με την κίνηση πάντως αυτή να μη βρίσκει απολύτως σύμφωνο τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος άλλοτε τεχνικός των Λονδρέζων ήταν καλεσμένος σε πάνελ του "Sky" και εκεί υποστήριξε πως θα πρέπει να προσέξει η Τσέλσι για να μη χάσει τη νοοτροπία του νικητή, αποδεχόμενη ήττες από τις άλλες μεγάλες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

"Ελπίζω πως δεν θα συνηθίσουν πλέον τις ήττες, αυτό είναι το σημαντικό. Όταν αρχίζεις να αποδέχεσαι τις ήττες μόνο και μόνο επειδή η ομάδα σου έπαιξε καλά και οι παίκτες σου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τότε οι μεγάλοι σύλλογοι παύουν να είναι μεγάλοι σύλλογοι", είπε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο, που υποστηρίξει παράλληλα πως ο Λάμπαρντ έχει όλα τα φόντα για να εξελιχτεί σε έναν τόπ μάνατζερ τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-1: Άνοιξε το σκορ με γκολάρα ο Αλεξάντερ-Άρνολντ
Τσέλσι - Λίβερπουλ: Το ακυρωθέν τέρμα των μπλε και το 0-2 των κόκκινων
Τσέλσι - Λίβερπουλ 1-2: Με σόλο και γκολάρα ο Καντέ μείωσε για τους μπλε
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ