ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Έχω και άλλα χρόνια στην Τσέλσι..."

Μουρίνιο: "Έχω και άλλα χρόνια στην Τσέλσι..."

Σίγουρος πως θα μείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στην Τσέλσι εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου ο Ζοζέ Μουρίνιο. Τέρι: "Φταίνε οι παίκτες και όχι ο προπονητής".

Τρεις ημέρες μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ που την έφερε στο χείλος του γκρεμού (απόλυση) ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ακόμα όρθιος και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου για την 4η αγωνιστική του Champions League, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως θα καθήσει σε αρκετά ακόμα παιχνίδια στον πάγκο της Τσέλσι.

"Το συμβόλαιό μου είναι για τέσσερα χρόνια. Έχοντας αυτό υπόψη ο χρόνος που μου μένει στην Τσέλσι είναι 3 χρόνια και 7 μήνες", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε: "Ένας φίλος μου έστειλε μερικές δηλώσεις μου από τη συνέντευξη Τύπου μετά την τελικό του Champions League τον Μάιο του 2004.

Είπα ότι κάποια ημέρα στην καριέρα μου θα έρθουν τα άσχημα αποτελέσματα και θα τα αντιμετωπίσω με την ίδια τιμιότητα και αξιοπρέπεια που αντιμετωπίζω τώρα τα πράγματα ως πρωταθλητής Ευρώπης. Περιμένω 11 χρόνια για αυτό.

Πήρε χρόνο αλλά ήρθε σε μία στιγμή που είμαι σταθερός και δυνατός για να το αντιμετωπίσω. Όταν φτάνει κανείς στο επίπεδό μου είναι δύσκολο να διδαχτεί από τους άλλους. Πρέπει να διδαχτείς από τον εαυτό σου. Μαθαίνω μέρα με τη μέρα.

Οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε λεπτό κάθε προπόνησης και είμαστε όλοι αλληλέγγυοι. Τα προβλήματα που έχουμε είναι συνδυασμός παραγόντων και κάποιους από αυτούς δεν μπορώ και δεν θέλω να τους αγγίξω".

Μουρίνιο: "Έχω και άλλα χρόνια στην Τσέλσι..."

Όσον αφορά στις οργιάζουσες φήμες που θέλουν κάποιους παίκτες των Λονδρέζων να " προτιμούν να χάσουν παρά να κερδίζουν για τον Μουρίνιο", απάντησε απευθυνόμενος σε έναν ρεπόρτερ στην αίθουσα συνεντεύξεων: "Εάν σε κατηγορήσω ότι είσαι άτιμος δημοσιογράφος, νομίζω ότι θα στενοχωρηθείς πολύ και το πιθανότερο είναι πως θα καταθέσεις μήνυση εναντίον μου.

Νομίζω ότι η κατηγορία αυτή είναι πολύ λυπηρή επειδή κατηγορείτε έναν ή περισσότερους παίκτες για ατιμία".

Όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση στους "16" του Champions League, ο Μουρίνιο εξέφρασε την άποψη πως η Τσέλσι θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου της ενώ για το ματς με την Ντίναμο Κιέβου είπε πως είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα του επιβάλλεται να μη χάσει.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Τσέλσι Τζον Τέρι ύψωσε ασπίδα προστασίας γύρω από τον Μουρίνιο, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που ευθύνονται για την άσχημη πορεία της ομάδας και οφείλουν να ανεβάσουν την απόδοσή τους.

"Οι παίκτες, ο σύλλογος, οι οπαδοί θα καταφέρουμε να ανακάμψουμε μετά από αυτό και θα σκαρφαλώσουμε στη βαθμολογία. Είμαι σίγουρος για αυτό", υπογράμμισε.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ