ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Έλειπε το φονικό ένστικτο..."

Μουρίνιο: "Έλειπε το φονικό ένστικτο..."
© GETTY IMAGES

Παράπονα από τους παίκτες της Τσέλσι για το γεγονός ότι δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από την Έβερτον, εξέφρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο (video).

"Δεν πετύχαμε γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και οι άνθρωποι με εμπειρία στο ποδόσφαιρο ξέρουν ότι αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Εάν δεν σκοράρεις, το να δημιουργείς φάσεις δεν σημαίνει τίποτα, και αν δεν δημιουργείς αλλά πετυχαίνεις γκολ τότε μπορεί να κερδίσεις τρεις πόντους.

Είναι απλή ιστορία. Το καλλιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς γκολ δεν είναι καλό. Δεν πιστεύω πως είναι θέμα ακρίβειας στο τελείωμα των φάσεων αλλά μάλλον ήταν η απουσία δολοφονικού ενστίκου σε αυτό το παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "μπλε" και συνέχισε:

Μουρίνιο: "Έλειπε το φονικό ένστικτο..."
© PA

Ανήμερα των 27ων γενεθλίων του, ο Στίβεν Νέισμιθ υπέγραψε την πρώτη νίκη της Έβερτον στη φετινή Premier League και ταυτόχρονα την πρώτη ήττα της Τσέλσι

"Νομίζω πως οι παίκτες μου έχουν το ένστικτο του killer και ο Σαμουέλ ήταν Killer στην καριέρα του. Με κάνει χαρούμενο το γεγονός ότι πήρε μέρος σε αρκετές φάσεις, δείχνει να καταλαβαίνει την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αζάρ παίζει πολύ καλά και το παιδί παρουσιάζει πολύ καλή πρόοδο, δείχνει ωριμότητα. Ο Χουάν Μάτα ήταν στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εύκολο για μας να παίξουμε στο κέντρο καθώς υπήρχαν πολλοί χώροι. Η Έβερτον δεν πίεε πολύ και ήταν εύκολο για μας να γυρίσουμε τη μπάλα.

Όταν ένα παιχνίδι είναι εύκολο για να πετύχεις γκολ, πρέπει να σκοράρεις".

Αξίζει να σημειωθεί πως με τους πέντε χαμένους βαθμούς στις 4 πρώτες αγωνιστικές (είχε προηγηθεί και το 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ"), η Τσέλσι πραγματοποιεί φέτος το χειρότερο ξεκίνημά -όσον αφορα στη βαθμολογική συγκομιδή- επί εποχής Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ