ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Είστε ηλίθιοι..."

Μουρίνιο: "Είστε ηλίθιοι..."

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του παρά τον αποκλεισμό στο League Cup από τη Στόουκ και βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση σε όσους ασκούν κριτική στους Λονδρέζους.

Μετά την πολύ άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα και τις 5 ήττες στις πρώτες 10 αγωνιστικές που την έχουν φέρει στην 15η θέση της βαθμολογίας, το βράδυ της Τρίτης ήρθε και ο αποκλεισμός στο League Cup για την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να χάνουν με 5-4 στα πέναλτι από τη Στόουκ (1-1 η κανονική διάρκεια) και να μένουν εκτός προημιτελικών του θεσμού.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πάντως δεν είχε το παραμικρό παράπονο από τους παίκτες του στο φινάλε του ματς και στη συνέντευξη Τύπου προχώρησε σε μετωπική επίθεση στους επικριτές τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του.

Μουρίνιο: "Είστε ηλίθιοι..."

"Αυτο που έκαναν απόψε το βράδυ ο παίκτες μου ήταν να αντιμετωπίσουν κάποιους ανθρώπους που γράφουν και μιλούν και να τους πουν: "Είστε ηλίθιοι", δήλωσε αρχικά στους ρεπόρτερς ο 52χρονος Πορτογάλος τεχνικός, και συνέχισε:

"Αυτά που λένε και γράφουν κάποιοι είναι πραγματικά άσχημα για τους παίκτες. Ίσως να νομίζουν πως οι ποδοσφαιριστές μου είναι σαν αυτούς όταν ήταν παίκτες. Οι παίκτες μου δεν το κάνουν αυτό, δοκίμασαν τα πάντα στο ματς.

Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μας. Μπορώ να πάρω μία μέρα ρεπό την Τετάρτη χωρίς προβλήματα. Παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά. Κάναμε τα πάντα από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.Αξίζαμε και με το παραπάνω να ισοφαρίσουμε".

Μουρίνιο: "Είστε ηλίθιοι..."

Για να καταλήξει την αναφορά του για το ματς ο Μουρίνιο, υπογραμμίζοντας: "Πέρυσι νικήσαμε εδώ 2-0 αλλά δεν παίξαμε ούτε το 25% από αυτό που παίξαμε σήμερα. Μερικούς μήνες πριν κέρδισα μερικά ματς και ήμουν πρωταθλητής.

Ο κόσμος έλεγε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι σημαντικότερα από τα αποτελέσματα. Τώρα ο κόσμος λέει πως το σημαντικότερο πράγμα είναι τα αποτελέσματα. Αυτό είναι αντίφαση.

Είναι πάντως δυσκολότερο όταν παίζεις άσχημα και χάνεις από το να παίζεις καλά και να χάνεις. Αποχωρούμε στενοχωρημένοι από τη διοργάνωση αλλά με ένα θετικό συναίσθημα".

Μουρίνιο: "Είστε ηλίθιοι..."

Φυσικά ο τεχνικός των Λονδρέζων κάλυψε απόλυτα τον Εντέν Αζάρ ο οποίος έχασε το τελευταίο κρίσιμο πέναλτι στη "ρωσική ρουλέτα": "Θυμάμαι αρκετά πέναλτι. Έχουν χάσει πέναλτι ο Άριεν Ρόμπεν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κακά. Και τώρα έχασε και ο καλύτερος εκτελεστής μας. Δεν κατηγορώ ποτέ έναν παίκτη που έχασε πέναλτι".

Στόουκ - Τσέλσι 1-1 [5-4 πέν.]

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ