ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Είμαι ένας μοναχικός τύπος στον μοντέρνο κόσμο του ποδοσφαίρου"

Μουρίνιο: "Είμαι ένας μοναχικός τύπος στον μοντέρνο κόσμο του ποδοσφαίρου"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι δεν ανήκει στον σύγχρονο ποδοφαιρικό κόσμο και εξέφρασε την άποψη ότι ο κόσμος προτιμάει να του ασκεί κριτική στις δύσκολες στιγμές παρά να τον επαινεί για τα κατορθώματά του.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ζοζέ Μουρίνιο καθώς η Τσέλσι βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας και ο ίδιος βάλλεται πανταχόθεν (το τελευταίο... βέλος με στόχο τον ίδιο ήταν το πρόστιμο 50.000 λιρών που του επιβλήθηκε από την FA για δηλώσεις του κατά διαιτητή ), με τον "special one" να μην απογοητεύεται πάντως και να δηλώνει με περισσή ειλικρίνεια σε συνέντευξή του πως αυτός ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν είναι φτιαγμένος για αυτόν.

"Αισθάνομαι πολλή στοργή, περισσότερη απ'όση μπορούσα να φανταστώ. Αισθάνομαι την αγάπη των παικτών μου και του κόσμου στους δρόμους. Υπάρχει πολλή στοργή προς το πρόσωπό μου", δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην "Irish Times" ο τεχνικός της Τσέλσι. Και συνέχισε:

"Είναι ο ποδοσφαιρικός κόσμος που αλλάζει. Αισθάνομαι πως είμαι παράξενη υπόθεση επειδή ο κόσμος μου είναι το ποδόσφαιρο. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αγαπώ τη δουλειά μου. Αυτή είναι η δουλειά που ήθελα πάντα και είμαι αφοσιωμένος σε αυτή.

Όμως δεν ανήκω σε αυτή που ο Ντέσμοντ Μόρις αποκάλεσε πολλά χρόνια πριν "Η Φυλή του Ποδοσφαίρου" (σ.σ. αναφέρεται στο βιβλίο του το 1981 με τίτλο "The Soccer Tribe"). Ανήκω σε αυτή την ποδοσφαιρική φυλή του Ντέσμοντ Μόρις που περιγράφει στο βιβλίο του αλλά δεν ανήκω στην μοντέρνα εκδοχή αυτής της ποδοσφαιρικής φυλής.

Μουρίνιο: "Είμαι ένας μοναχικός τύπος στον μοντέρνο κόσμο του ποδοσφαίρου"

Ζω σε έναν διαφορετικό κόσμο. Δεν είμαι με τη δύναμη. Είμαι ένας μοναχικός τύπος στον μοντέρνο κόσμο του ποδοσφαίρου. Κάνω τη δουλειά μου. Δεν είμαι πολιτικός, δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν με νοιάζει για το τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Είμαι αυτό που είμαι".

Όταν είμαι σε καλή στιγμή είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν δεν πηγαίνω καλά το πληρώνω. Δεν έχω πολλούς φίλους στον ποδοσφαιρικό κόσμο".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ