ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν υπάρχει καλύτερος από μένα για την Τσέλσι"

Μουρίνιο: "Δεν υπάρχει καλύτερος από μένα για την Τσέλσι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποδέχθηκε την κριτική μετά και τη νέα ήττα της Τσέλσι, από την Έβερτον αυτή τη φορά, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον ίδιο για την ομάδα του Λονδίνου.

Η Τσέλσι παραπαίει, με μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Η τελευταία ήττα, το Σάββατο εκτός έδρας με 3-1 από την Έβερτον. Ωστόσο, ο Ζοζέ Μουρίνιο γνωρίζει να αμύνεται όταν δέχεται κριτική. Να περνά στην αντεπίθεση, όταν χρειάζεται. Ο Πορτογάλος, αποδέχθηκε ότι τα πράγματα βαίνουν στραβά, αλλά υπεραμύνθηκε της δουλειάς που κάνει, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον ίδιο για την Τσέλσι. Δε δίστασε να βάλει εναντίον των οπαδών που του ασκούν κριτική και ξεχνούν ότι οι ποδοσφαιριστές του κέρδισαν την περυσινή σεζόν, τον τίτλο.

"Δεν παίζουμε τόσο άσχημα, αλλά τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα για εμάς, σε κάθε ματς. Σήμερα το ματς ήταν υπό έλεγχο, αλλά για κάθε λάθος τιμωρηθήκαμε. Κάθε σουτ είναι γκολ, κάθε λάθος είναι γκολ. Στη συνάντηση για την τακτική που είχαμε το πρωί, ακόμη κι ο υπολογιστής, κλάταρε. Αλλά, βέβαια, δεν ήταν αυτός ο λόγος που δεν κερδίσαμε. Ξέρω ότι πολλοί θα χαρούν, να με βλέπουν σ' αυτή την κατάσταση μετά από τόσα χρόνια.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται τώρα οι ποδοσφαιριστές μου είναι να τους προσθέσω μεγαλύτερη πίεση. Θα περιμένουμε για καλύτερες ημέρες, για καλύτερα αποτελέσματα. Δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει καλύτερος από εμένα για την Τσέλσι και για να κάνει τη δουλειά μου.

Οι οπαδοί μπορούν να ασκούν κριτική, είναι δικαίωμά τους. Ειδικά εκείνοι που έχουν κοντή μνήμη, που ξεχνούν ότι κερδίσαμε τον τίτλο. Τα αποτελέσματα είναι τα χειρότερα στην καριέρα μου. Δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητά μου, το στάτους μου. Δε νιώθω, υπό πίεση. Ακόμη κι αν κερδίσουμε κάθε ματς μέχρι το τέλος, εξαρτώμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων. Ο κόσμος μπορεί να είναι σίγουρος ότι η Τσέλσι δεν θα παίζει στην Championship, την επόμενη σεζόν.", υποστήριξε μετά τη λήξη του ματς ο Ζοζέ Μουρίνιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ