ΤΣΕΛΣΙ

Μοράτα: "Ήδη με σκοτώνουν, αυτό είναι το τίμημα των 80.000.000"

Alvaro Morata of Chelsea during the International Champions Cup 2017 match between soccer clubs Bayern Munich from Germany and Chelsea of England Tuesday, July 25, 2017 in Singapore. (AP Photo/Joseph Nair)
Μοράτα AP

Ο Άλβαρο Μοράτα δέχτηκε σκληρή κριτική για το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Άρσεναλ και υποστήριξε ότι αυτό είναι τίμημα για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, που κόστισε 80 εκατ. ευρώ.

Η Τσέλσι έδωσε 80.000.000 ευρώ και αγόρασε τον Άλβαρο Μοράτα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός επιθετικός έχει προλάβει να παίξει σε δύο φιλικά, αλλά και 15 λεπτά στο Community Shield με την Άρσεναλ, παιχνίδι στο οποίο έχασε πέναλτι, με αποτέλεσμα να ακούσει πολλά.

Ο Ίβηρας στράικερ έδωσε συνέντευξη στη Marca και ερωτώμενος για το αν το κόστος της μεταγραφής οδηγεί εύκολα σε αυτό το κράξιμο, απάντησε: " Έχω πάρει μέρος σε μόλις δύο φιλικά προετοιμασίας, έχω παίξει 15 λεπτά σε επίσημους αγώνες. Έχασα ένα πέναλτι και ήδη με σκοτώνουν. Ξέρω πάντως τι με περιμένει, αυτό είναι το τίμημα του να πηγαίνει κανείς σε μία ομάδα με τόσα πολλά χρήματα".

Ο 25χρονος μίλησε και για τον νέο του προπονητή, Αντόνιο Κόντε: " Ήξερα ότι με αγαπάει. Κατά κάποιο τρόπο ένιωθα υποχρεωμένος απέναντί του, αφού με είχε πάρει στη Γιουβέντους". Όταν ρωτήθηκε για τον στόχο του στο σκοράρισμα, απάντησε: "Ελπίζω να πετύχω πάνω από 20 γκολ όμως δεν έχω ψύχωση με αυτό το νούμερο. Μπορώ να αλλάξω αυτό το νούμερο για τους τίτλους της ομάδας. Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ αλλά έναν παίκτη μπορούν να τον θυμούνται και για άλλα πράγματα μέσα στον αγώνα".

(AP Photo/Joseph Nair)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ