ΤΣΕΛΣΙ

Μία "ανάσα" απ' την Τσέλσι ο Μπάρκλεϊ

Everton's Ross Barkley celebrates scoring his side's first goal of the game against Watford during the English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Friday May 12, 2017.  (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Ross Barkley celebrates scoring his side's first goal of the game against Watford during the English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Friday May 12, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ρος Μπάρκλεϊ αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Τσέλσι, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτησή του έναντι 17.000.000 ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Τσέλσι έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρος Μπάρκλεϊ απ' την Έβερτον, αλλά την τελευταία στιγμή ο Άγγλος μεσοεπιθετικός άλλαξε γνώμη και παρέμεινε στα "ζαχαρωτά", παρά το γεγονός πως είχε περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις!

Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται, οι δύο πλευρές είναι... γραφτό να συνεργαστούν, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο 24χρονος παίκτης θα περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "μπλε".

Το ρεπορτάζ του " BBC" αναφέρει πως το deal μεταξύ της Τσέλσι και της Έβερτον έκλεισε στα 17.000.000 ευρώ. Ένα σημαντικό ποσό για την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, αν σκεφτεί κανείς πως το συμβόλαιο του Μπάρκλεϊ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μπάρκλεϊ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Έβερτον, με την οποία μετράει 27 γκολ και 28 ασίστ σε 179 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι 22 φορές διεθνής με την Αγγλία, έχοντας πετύχει και δύο τέρματα. Τη φετινή σεζόν, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ