ΤΣΕΛΣΙ

Με ενδεκάδα... βασικών παρατάσσει την Τσέλσι ο Σάρι

Chelsea's coach Maurizio Sarri arrives for the press conference in the northern Greek port city of Thessaloniki, Wednesday, Sept. 19, 2018. Chelsea will play against PAOK Thessaloniki on Thursday for the group L of Europa League. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Chelsea's coach Maurizio Sarri arrives for the press conference in the northern Greek port city of Thessaloniki, Wednesday, Sept. 19, 2018. Chelsea will play against PAOK Thessaloniki on Thursday for the group L of Europa League. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Με όλα σχεδόν τα βαριά χαρτιά της στο αρχικό σχήμα θα αγωνιστεί η Τσέλσι στην Τούμπα, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να κάνει ελάχιστες αλλαγές στην ενδεκάδα των Λονδρέζων.

Αν αναλογιστεί κανείς πως οι Αζάρ, Νταβίντ Λουίζ και Κόβατσιτς έμειναν στο Λονδίνο (εκτός αποστολής), τότε ο Μαουρίτσιο Σάρι εμφανίζει μία άκρως ανταγωνιστική ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς από τους λεγόμενους "βασικούς" μόνο ο Αθπιλικουέτα μένει στον πάγκο.

Ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε το αγαπημένο του σύστημα 4-3-3, με τον Κέπα κάτω από την εστία και την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τζαπακόστα, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν και Μάρκος Αλόνσο.

Οι Ζορζίνιο, Καντέ και Μπάρκλεϊ θα συνθέσουν την τριάδα στον άξονα, ενώ οι Ουίλιαν και Πέδρο θα είναι τα στηρίγματα του Μοράτα στην επίθεση, με τον Ισπανό φορ να παίζει στην κορυφή.

Η ενδεκάδα της Τσέλσι: Κέπα, Τζαπακόστα, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Kαντέ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Ουίλιαν, Μοράτα.

Οι αναπληρωματικοί: Καμπαγέρο, Φάμπρεγας, Λόφτους-Τσικ, Μόουζες, Ζιρού, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ