ΤΣΕΛΣΙ

Με αλλαγές στην Τούμπα η Τσέλσι

Chelsea's Pedro, center, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Sept. 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Τσέλσι AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η πιθανή ενδεκάδα της Τσέλσι για τον αγώνα της Πέμπτης (20/9, 19.55) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα παρουσιάζει αρκετές αλλαγές. Οι σκέψεις του Ιταλού τεχνικού των "μπλε", Μαουρίτσιο Σάρι.

Η Τσέλσι, όπως είχε δικαίωμα να κάνει, προχώρησε σε δύο προσθήκες στη λίστα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της που έχει καταθέσει στην ΟΥΕΦΑ για τους ομίλους του Europa League. Πρόκειται για τους τον Καλούμ Χάντσον-Οντόι και Μάρτσιν Μπούλκα με τον πρώτο να εμφανίζεται και στην πιθανή ενδεκάδα του Μαουρίτσιο Σάρι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σε αυτήν σύμφωνα με δημοσιεύματα θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι των "μπλε" με την Κάρντιφ.

Σύμφωνα με ένα πιθανό σχήμα, ο Καμπαγέρο θα είναι κάτω από τα δοκάρια αντί του Κέπα και οι τέσσερις αμυντικοί στο 4-3-3 του Σάρι θα είναι οι: Ζαπακόστα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ και Έμερσον. Στη μεσαία γραμμή πιθανολογείται ότι θα αγωνιστούν ο Καντέ, με τους Μπάρκλεϊ και Φάμπεγας εσωτερικούς μέσους.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μοράτα με τους Χάντσον Οντόι και τον Γουίλιαν να βρίσκονται στα δύο άκρα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί σύμφωνα με όσα δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Ιταλός τεχνικός και ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ