ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Θα έπινα μπύρα με τον Κλοπ"

Chelsea's head coach Frank Lampard, left shakes hands with Liverpool's manager Jurgen Klopp after the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. Liverpool won the game 5-3. (Phil Noble/Pool via AP)
Chelsea's head coach Frank Lampard, left shakes hands with Liverpool's manager Jurgen Klopp after the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. Liverpool won the game 5-3. (Phil Noble/Pool via AP) AP

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δήλωσε ότι είναι μετανιωμένος για την σύγκρουση που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Η Λίβερπουλ επικράτησε την Τετάρτη (22/7) επί της Τσέλσι με σκορ 5-3 και στη συνέχεια πραγματοποίηθηκε η απονομή στους πρωταθλητές. Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης άναψαν τα αίματα μεταξύ του Φρανκ Λάμπαρντ και του Γιούργκεν Κλοπ, με τους δύο προπονητές να ανταλλάζουν κουβέντες. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Άγγλος τεχνικός έβρισε τον Γερμανό.

Ο προπονητής των μπλε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Γούλβς δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του : "Για να είμαι ειλικρινής, έχω δει το βίντεο και ήμουν εκεί. Αναφορικά με τη γλώσσα που χρησιμοποίησα, μετανιώνω".

Πάντως, δεν μετανιώνει για το πάθος που έδειξε για να υπερασπισθεί την ομάδα του, σύμφωνα με τον ίδιο: "Αυτά τα πράγματα παίζουν στα social media. Για το πάθος μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου δεν μετανιώνω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στον πάγκο. Δεν έχω θέμα με τον Κλοπ".

Μάλιστα, ο Λάμπαρντ υπογράμμισε ότι θα έπινε και μπύρα με τον Γιούργκεν Κλοπ για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του: " Θα έπινα μία μπύρα με τον Γιούργκεν Κλοπ για να τον συγχαρώ. Υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν στον πάγκο τους, όχι ο Κλοπ. Σε ένα παιχνίδι τα συναισθήματα φουντώνουν".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ