ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ στην Τσέλσι με πίστωση διετίας

Former Chelsea player Frank Lampard reacts as fans notice him in the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 31, 2015.  (AP Photo/Matt Dunham)
Former Chelsea player Frank Lampard reacts as fans notice him in the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Όλα δείχνουν πως ο Φρανκ Λάμπαρντ θα επιστρέψει στην Τσέλσι ως προπονητής, έχοντας εξασφαλίσει πίστωση χρόνου από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Εποχή Φρανκ Λάμπαρντ φαίνεται πως ξημερώνει στον πάγκο της Τσέλσι, καθώς σύμφωνα με τους Times της Κυριακής η φυγή του Μαουρίτσιο Σάρι με προορισμό το Τορίνο και την Γιουβέντους είναι δεδομένη.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να γράφεται στο Νησί ότι η Ντέρμπι Κάουντι παλεύει να κρατήσει τον Λάμπαρντ στην ομάδα, ωστόσο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ανέλαβε προσωπικά τον χειρισμό της υπόθεσης και "καθάρισε", πείθοντας τον Άγγλο σταρ να κάνει το μεγαλύτερο βήμα της προπονητικής του καριέρας.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν Μέσο ο Φρανκ Λάμπαρντ για να πει το "ok" στον Ρώσο μεγιστάνα, στο σχετικό τηλεφώνημα, του ζήτησε πίστωση χρόνου. Ο Φράνκι θέλει δύο χρόνια εγγυημένα στον πάγκο των "Μπλε", ώστε να καταφέρει να φέρει εις πέρας το πλάνο του.

Μην ξεχνάμε ότι όποιος αναλάβει την Τσέλσι, είτε είναι ο Λάμπαρντ εν τέλει είτε όχι, θα περάσει δύσκολα κι αυτό γιατί ο Εντέν Αζάρ πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αντικαταστάτης δεν μπορεί να έρθει λόγω της γνωστής τιμωρίας που έχουν "Μπλε" με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ