ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Ο ποδοσφαιριστές να μάθουν από τους παίκτες του ράγκμπι"

Chelsea's head coach Frank Lampard celebrates at the end of the group H Champions League soccer match between Ajax and Chelsea at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 23, 2019. Chelsea won 1:0. (AP Photo/Peter Dejong)
Chelsea's head coach Frank Lampard celebrates at the end of the group H Champions League soccer match between Ajax and Chelsea at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 23, 2019. Chelsea won 1:0. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ζήτησε να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών προς τους διαιτητές και έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση τη συμπεριφορά των παικτών του ράγκμπι.

Οι συχνές διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι ένα φαινόμενο του σύγχρονου πδοοσφαίρου και δύσκολα θα εξαλειφθεί, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να είναι ωστοσο κατηγορηματικός: πρέπει να σταματήσει άμεσα και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να παραδειγματιστούν από τη συμπεριφορά των συναδέλφων τους στο άθλημα του ράγκμπι.

"Πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερο σεβασμό προς τους διαιτητές και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να διδαχτούν από τους παίκτες στο ράγκμπι.

Θα πρέπει να παρατηρούμε και να μαθαίνουμε. Να βλέπουμε πώς ο Όουεν Φάρελ (αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο ράγκμπι) συμπεριφέρθηκε μετά το ματς με την Νέα Ζηλανδία αλλά και το πως συμπεριφέρθηκαν οι ηττημένοι", δήλωσε ο Λάμπαρντ αναφερόμενος στον ημιτελικό του Μουντιάλ ράγκμπι.

Και κατέληξε ο τεχνικός της Τσέλσι, δίνοντας συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Γουότφορντ: "Είναι πολύ σημαντικός ο σεβασμός σε αυτό τον κόσμο και πιστεύω ότι θα πρέπιε όλοι μας να λειτουργούμε όπως οι αθλητές ράγκμπι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ