ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: ''Ο Κέπα έκανε ένα μεγάλο λάθος, τώρα χρειάζεται υποστήριξη''

Chelsea's head coach Frank Lampard salutes Liverpool's Thiago after the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Chelsea's head coach Frank Lampard salutes Liverpool's Thiago after the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Michael Regan/Pool via AP) MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μετά την ήττα της Τσέλσι με 2-0 από τη Λίβερπουλ αναφέρθηκε στο λάθος του Κέπα, τονίζοντας πως τώρα ο τερματοφύλακας των μπλε χρειάζεται περισσότερη στήριξη.

Η Τσέλσι δεν συνέχισε με νίκη στην Premier League, καθώς το 3-1 κόντρα στη Μπράιτον τη Δευτέρα (14/9), διαδέχθηκε η ήττα με 2-0 από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο Κέπα υπήρξε εκείνος που στην ουσία δημιούργησε τις συνθήκες και άνοιξε το έδαφος στο Μανέ για το δεύτερο γκολ, με το Λάμπαρντ να αναφέρεται σε ξεκάθαρο λάθος του Ισπανού τερματοφύλακα.

Βέβαια, ο Άγγλος τεχνικός αν και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για σφάλμα του Κέπα, το οποίο στοίχισε στους μπλε, τόνισε επίσης πως μετά από αυτό χρειάζεται 'υποστήριξη':

"'Ήταν ένα καθαρό λάθος, το οποίο μας στοίχισε, γιατί σε αυτό το σημείο θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πέναλτι που ίσως σκοράραμε και γνωρίζετε ότι αυτά τα λεπτά όρια αλλάζουν το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο, γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε'.

Ο Κέπα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, έχει υποστήριξη γύρω του, αυτό είναι ξεκάθαρο. Κανένας δεν προσπαθεί να κάνει λάθη στο ποδόσφαιρο, αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού''.

Παρά τη στήριξη του Λαμπάρντ ωστόσο, η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη με την απόδοση του Κέπα, και ειδικά, μετά το παιδικό λάθος το σχοινί τέντωσε. Έτσι, οι μπλε φαίνεται πως επιθυμούν την αντικατάστασή του, με τον Έντουαρντ Μεντί της Ρεν να αποτελεί τον κύριο υποψήφιο για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάτον: "Κέπα, η μεγαλύτερη απογοήτευση της Τσέλσι μετά από μένα"
Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-2: Ο Μανέ εκτέλεσε τους Λονδρέζους
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ