ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Δεν ήρθα στην Τσέλσι για να παλεύω για την τέταρτη θέση"

Chelsea's head coach Frank Lampard gestures during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Chelsea at Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader)
Chelsea's head coach Frank Lampard gestures during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Chelsea at Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, υπερασπίσθηκε τη μεταγραφική πολιτική που ακολούθησε τονίζοντας ότι βρίσκεται στο Λονδίνο, προκειμένου να κατακτήσει την Premier League.

Την Δευτέρα (14/9) η Τσέλσι ρίχνεται στην μάχη της Premier League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μπράιτον. Ο Φρανκ Λάμπαρντ βρέθηκε μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Οι μπλε τη φετινή μεταγραφική περίοδο ξόδεψαν αρκετά χρήματα αποκτώντας ποδοσφαιριστές, όπως ο Τίμο Βέρνερ και ο Κάι Χάβερτς. Ο προπονητής της Τσέλσι ρωτήθηκε για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας του τονίζοντας ότι βρίσκεται στον Λονδίνο για να κερδίσει την Premier League.

"Δεν ήρθα εδώ για να παλεύω για την τέταρτη θέση. Δεν ήρθα εδώ για να ανεβάζω μόνο παίκτες της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα. Ήρθα εδώ για να κερδίσω" σχολίασε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

"Η πίεση είναι σε μένα, ώστε να τα καταφέρω καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Αναγνωρίζω ότι πολύ μιλούν για τους παίκτες που φέραμε, αλλά θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Το έχουμε κάνει ελπίζω. Πρέπει να δουλέψουμε με τους νέους παίκτες για να προσαρμοστούν στην ομάδα" ανέφερε ο προπονητής της Τσέλσι.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Γνωρίζω τι χρειάζεται για να κερδίσεις την Premier League. Όταν κοιτάς τις ομάδες που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια, είχαν κάνει λίγες μεταγραφές. Η προπονητική και η βελτίωση μεταφράζεται στο γήπεδο. Δεν είναι απλή ιστορία ότι αν φέρει παίκτες πρέπει να κερδίσεις και το πρωτάθλημα, δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ