ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: Αποθέωσε τον Πέδρο και ανακοίνωσε ότι φεύγει ο Ισπανός

Chelsea's Pedro during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Pedro during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Πέδρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα της Premier League όπως τόνισε ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος αποθέωσε τον 33χρονο Ισπανό.

Η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 κόντρα στη Γουλβς και εξασφάλισε μία θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ο Φρανκ Λάμπαρντ μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να αποθεώσει τον Πέδρο ο οποίο αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα Champions League με τους μπλε.

Ο 33χρονος Ισπανός κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Λονδίνο έχει μετρήσει 205 συμμετοχές, 43 γκολ και 28 ασίστ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές σε όλες τις επιτυχίες της τελευταίας πενταετίας.

"Ο Πέδρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Τσέλσι. Ήταν ο τελευταίος του αγώνας στην Premier League, αλλά ο αντίκτυπος του είναι τεράστιος. Θέλω να τον ευχαριστήσω και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Θα είναι εδώ για τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά ένας μεγάλος παίκτης του συλλόγου φεύγει και το πνεύμα που είδα στην ομάδα ήταν αρκετά ξεχωριστό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του Πέδρο θα είναι η Ρόμα με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ