ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο"

Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Τσέλσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και ο Αντόνιο Κόντε ελπίζει η ομάδα του φέτος να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η Τσέλσι συμπλήρωσε την 4άδα του FA Cup, καθώς νίκησε 2-1 τη Λέστερ στην παράταση, έχοντας σκόρερς τους Ισπανούς, Άλβαρο Μοράτα και Πέδρο. Οι μπλε του Λονδίνου ήταν και εκείνοι που είχαν θεωρητικά την πιο βατή κλήρωση στα ημιτελικά αφού θα αντιμετωπίσουν την Σαουθάμπτον.

Ουσιαστικά η Τσέλσι απέφυγε έτσι ένα ντέρμπι στην τετράδα αφού το άλλο ζευγάρι είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ.

Ο Αντόνιο Κόντε μετά την πρόκριση της ομάδας του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πάθος που έδειξαν και ευχήθηκε αυτή τη φορά να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς με την Λέστερ: "Μετά από παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να παλέψουμε για την πρόκριση σε μια μάχη 120 λεπτών. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος που έδειξαν.

Θα είναι δύσκολο απέναντι στη Σαουθάμπτον αλλά θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε φέτος αυτή τη διοργάνωση, η οποία σημαίνει πολλά για το ποδόσφαιρο της Αγγλίας. Πέρυσι ηττηθήκαμε στον τελικό και ελπίζω φέτος να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ