ΤΣΕΛΣΙ

Καντέ: "Δεν είναι σημαντικό να συζητήσουμε με τον Ζιντάν"

Chelsea's N'Golo Kante controls the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's N'Golo Kante controls the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Το όνομα του μέσου της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, έχει συνδεθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο να δηλώνει συγκεντρωμένος στην ομάδα του.

Το πλάνο πλήρους ανασύνταξης της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ζιντάν, εκτός από τα μεγάλα ονόματα στην επιθετική γραμμή, δηλαδή αυτά των Εμπαπέ και Αζάρ, περιλαμβάνει και ενίσχυση στο κέντρο.

Το όνομα που δεσπόζει στο μαδριλένικο ρεπορτάζ είναι αυτό του Ενγκολό Καντέ. Ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2023, όμως οι "χαμηλές" πτήσεις της λονδρέζικης ομάδας τροφοδοτούν σενάρια για την αποχώρηση του το καλοκαίρι.

Βέβαια, σε δηλώσεις του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "RTL", ανέφερε ότι παραμένει στην Τσέλσι και δεν έχει σημασία μία ενδεχόμενη συζήτηση με τον Ζιντάν: "Είμαι ακόμη στη Τσέλσι, έχω στόχους εδώ. Δεν είναι σημαντικό (να μιλήσω με τον Ζιντάν). Είμαι στη Τσέλσι και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό".

Αυτή η δήλωση μπορεί να σημαίνει ότι έριξε "πόρτα" στη Ρεάλ, αλλά μπορεί, βέβαια, να μεταφέρει οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον της καριέρας του στο τέλος της σεζόν. Πάντως, φαίνεται ότι οι Μερένγκες δεν θα παλέψουν μόνοι για την απόκτηση του Γάλλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "Calciomercato.com", η Γιουβέντους έχει στη κορυφή της λίστας της τον Καντέ. Το θολό μέλλον του Μίραλεμ Πιάνιτς, όπως και του Σάμι Κεντίρα στους Μπιανκονέρι, θέτει τον Γάλλο ως προτεραιότητα. Σε κάθε περίπτωση, αν η Γιουβέντους χάσει έναν από τους δύο θα χρειαστεί ενίσχυση στα χαφ και φαίνεται να γνωρίζει που θα ψάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Γιουβέντους: Ετοιμάζει ανταλλαγή Ντιμπάλα με Σαλάχ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μιλιτάο "τρώει" τη θέση του Παλάσιος
Μέσι: Χάρτης με όλα τα γήπεδα του πλανήτη που έχει σκοράρει
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ