ΤΣΕΛΣΙ

Καμπαγέρο για Καντέ: "Τον στηρίζουμε και τον σεβόμαστε"

Καμπαγέρο για Καντέ: "Τον στηρίζουμε και τον σεβόμαστε"
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Την άμεριστη στήριξή του προς τον Ενγκολό Καντέ στην απόφασή του να μην παίρνει μέρος στις ομαδικές προπονήσεις της Τσέλσι έχοντας το φόβο του κορονοϊού, εξέφρασε ο Βίλι Καμπαγέρο.

Η Τσέλσι, όπως και οι άλλες 19 ομάδες της Premier League, μπήκαν από την περασμένη εβδομάδα σε ρυθμό προπονήσεων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος (ο στόχος είναι να γίνει αυτό γύρω στα μέσα Ιουνίου), ωστόσο σε αυτές τις προπονήσεις των μπλε είναι εμφανής μία απουσία.

Αυτή του Ενγκολό Καντέ που έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως θα συνεχίζει τις προπονήσεις στο σπίτι του καθώς φοβάται να πάρει μέρος σε ομαδικές προπονήσεις ελέω κορονοϊού, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να έχει αποδεχτεί το αίτημά του και να έχει ανάψει το πράσινο φως ακόμα κα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν για να μείνει ασφαλής.

Η αιτία που ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής κρατάει αυτή τη στάση έχει να κάνει τόσο με προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, έχοντας μάλιστα καταρρεύσει στο προπονητικό κέντρο του Cobham πριν από δύο χρόνια, όσο και με την απώλεια του αδερφού του που πέθανε από καρδιακή προσβολή το 2018 λίγο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Γαλλία.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του Βίλι Καμπαγέρο, όλη η ομάδα της Τσέλσι είναι στο πλευρό του Καντέ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για αυτήν, όπου ο φόβος για τη ζωή του τον έχει κάνει να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του δυτικού Λονδίνου.

Καμπαγέρο για Καντέ: "Τον στηρίζουμε και τον σεβόμαστε"
AP PHOTO/FRANCOIS MORI

"Είναι πολύ κατανοητό. Βρέθηκε αρνητικός στον Covid-19 αλλά πέρασε δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της καραντίνας όταν εμφάνισε συμπτώματα του ιού και αυτό τον φόβισε", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τερματοφύλακας σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Instagram Live στο "TNS Sports", και συνέχισε:

"Τον σεβόμαστε και θα περιμένουμε μέχρι να νιώσει άνετα γιατί για να κάνεις αυτό που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε, θα πρέπει να αισθάνεσαι καλά και να έχεις αυτοπεποίθηση και από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε, θα πρέπει να το τελειώσουμε όλοι μαζί.

Ο Ενγκολό είναι πολύ ταπεινός και απίστευτα εργατικός που χαμογελάσει πάντα και θα πρέπει να είχε τους λόγους του για να πάρει το λόγο και να πει αυτά που είπε.

Είχαμε πολλές συζητήσεις μέσω Zoom με τον Φρανκ Λάμπαρντ και τους άλλους παίκτες και είπε πως δεν αισθανόταν έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Εξαιτίας των όσων είχαν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ξέρουμε πως είναι ένας παίκτης που αγαπάει την προπόνηση και το τρέξιμο και δεν θα μπορούσε να πει ψέματα για κάτι σοβαρό όπως αυτό. Τον υποστηρίζουμε και τον σεβόμαστε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ