ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι κλείνει τον Άλεξ Σάντρο με ποσό-ρεκόρ

Juventus's Alex Sandro controls the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus's Alex Sandro controls the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Τσέλσι βρίσκεται μία "ανάσα" απ' την απόκτηση του Άλεξ Σάντρο απ' τη Γιουβέντους έναντι 70.000.000 ευρώ, το οποίο σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μπακ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλεξ Σάντρο απ' τη Γιουβέντους βρίσκεται η Τσέλσι, σύμφωνα με ιταλικά και βρετανικά δημοσιεύματα. Ο Βραζιλιάνος μπακ αρνήθηκε την πρόταση των "μπιανκονέρι" για νέο συμβόλαιο (το υπάρχον ολοκληρώνεται το 2020) και πιέζει προκειμένου να μεταγραφεί στους Λονδρέζους, οι οποίοι του προσφέρουν 8.000.000 ευρώ ετησίως.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "μπλε" έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους, το οποίο σημαίνει πως, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο 26χρονος μπακ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τζον Στόουνς που μεταγράφηκε με 55.600.000 ευρώ απ' την Έβερτον στην Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Άλεξ Σάντρο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 απ' τους "μπιανκονέρι" έναντι 26.000.000 ευρώ απ' την Πόρτο και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ιταλική ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ, αλλά και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League τη φετινή σεζόν. Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε 43 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, με τρία γκολ και εφτά ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ