ΤΣΕΛΣΙ

H Τσέλσι ετοιμάζει μυθική πρόταση για Μανωλά

Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η Τσέλσι είναι έτοιμη να προσφέρει 48.000.000 ευρώ στη Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

O Κώστας Μανωλάς αποτελεί γι' ακόμα ένα καλοκαίρι ένα απ' τα πιο "καυτά" ονόματα της μεταγραφικής αγοράς. Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ίντερ και Μπαρτσελόνα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του " thesportreview.com", οι διοικούντες την Τσέλσι είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση ύψους 48.000.000 ευρώ στη Ρόμα για χάρη του 26χρονου αμυντικού. Ο Αντόνιο Κόντε θεωρεί πως ο Έλληνας στόπερ είναι ο ιδανικός διάδοχος του Τζον Τέρι, ο οποίος αποχώρησε απ' τους Λονδρέζους ύστερα από 19 χρόνια.

Το συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Εκτός απ' τον Μανωλά, οι "μπλε" έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Καλιντού Κουλιμπαλί, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις των Γιουβέντους και Νάπολι αντίστοιχα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να ολοκληρωθεί κάποιο απ' τα δύο deal.

Γι' αυτό το λόγο, οι Λονδρέζοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Μανωλά, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 45 συμμετοχές με τους "τζαλορόσι", όντας ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ