ΤΣΕΛΣΙ

Η Ντέρμπι έδωσε το "ok" στον Λάμπαρντ για να μιλήσει με την Τσέλσι

Former Chelsea player Frank Lampard reacts as fans notice him in the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 31, 2015.  (AP Photo/Matt Dunham)
Former Chelsea player Frank Lampard reacts as fans notice him in the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Ντέρμπι Κάουντι έδωσε τη συγκατάθεσή της στον Φρανκ Λάμπαρντ για να διαπραγματευτεί με την Τσέλσι τη διαδοχή του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ οδεύει προς επιστροφή στην Τσέλσι ως προπονητής του κλαμπ που έγινε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Ο τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι πήρε το "ok" από την ομάδα του για ν' αρχίσει τις συζητήσεις με τους "Μπλε", ώστε να καταλήξουν εάν θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Σάρι που ανέλαβε την Γιουβέντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών οι Άγγλοι υποστήριjαν με δημοσιεύματά τους ότι ο Λάμπαρντ έχει ήδη δεχθεί τηλεφώνημα από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Στη συνομιλία του με τον Ρώσο μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Τσέλσι, ο Λάμπαρντ φέρεται να έθεσε ως όρο -για να αποδεχθεί τη δουλειά- ότι για δύο χρόνια δεν θα τον κουνήσει κανείς από τη θέση του εξασφαλίζοντας χρόνο να φέρει εις πέρας το πλάνο του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ