ΤΣΕΛΣΙ

Η αποζημίωση "μαμούθ" του Κόντε καθυστερεί τον Λουίς Ενρίκε

Chelsea's Cesc Fabregas, left, is substituted, as Chelsea's manager Antonio Conte, right, looks on during their English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Cesc Fabregas, left, is substituted, as Chelsea's manager Antonio Conte, right, looks on during their English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Λουίς Ενρίκε περιμένει στο ακουστικό του, μέχρι να απολυθεί ο Αντόνιο Κόντε από την Τσέλσι και να αναλάβει ο ίδιος. Η αποζημίωση κρατά τον Ιταλό στον πάγκο, που κρίνεται σε δύο παιχνίδια.

Ο Λουίς Ενρίκε περιμένει να "αδειάσει" η άκρη του πάγκου της Τσέλσι για να αναλάβει πρώτος προπονητής, σύμφωνα με την καταλανική "Sport", η οποία υποστηρίζει ότι το μοναδικό "αγκάθι" γι' αυτήν την αλλαγή αφορά... 30.000.000 ευρώ.

Αυτή είναι η αποζημίωση που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε εφόσον σπάσει με υπαιτιότητα των πρωταθλητών Αγγλίας, κάτι που αναμένεται να συμβεί, παρότι προβλέπονται ακόμα δύο σεζόν συνεργασίας.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει δείξει τάσεις φυγής ή παραίτησης, δηλώνοντας με κάθε ευκαιρία ότι δεν γνωρίζει κάτι για τις διαδικασίες απομάκρυνσής του.

Παρ' όλα αυτά, η " Sport" υποστηρίζει ότι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες τους "μπλε" για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της τετράδας, που δίνει "εισιτήριο" για τους ομίλους του Champions League, τότε θα ενεργοποιηθεί συνεργασία δύο ετών, για να οικοδομηθεί ένα νέο πρότζεκτ.

Στο ρεπορτάζ τους οι Καταλανοί υποστηρίζουν ότι στον Κόντε θα δοθεί χρόνος ακόμα δύο παιχνιδιών για να σώσει το "κεφάλι" του, με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ στις 12 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα και τη Χαλ στις 16 Φεβρουαρίου για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου αγγλίας, ωστόσο μία γκέλα σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια θα επιφέρει την "καρατόμησή" του.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ