ΤΣΕΛΣΙ

Η αποκάλυψη του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

Η αποκάλυψη του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

Ο Ντιέγκο Κόστα αποτελεί φέτος σκιά του περσινού καλού εαυτού του και με συνέντευξή του παραδέχτηκε πως έχει μεγάλη ευθύνη λόγω των πολλών κιλών που δεν μπόρεσε να χάσει το περασμένο καλοκαίρι.

Πέρυσι ήταν η πλέον αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα με τους Λονδρέζους όμως φέτος ο Ντιέγκο Κόστα αδυνατεί να "σηκώσει κεφάλι".

Η αποκάλυψη του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

Μόλις ένα γκολ σε οκτώ ματς πρωταθλήματος είναι ο φτωχός απολογισμός του και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχουν φέρει την Τσέλσι στην 16η θέση του πίνακα, με τον 27χρονο άσο να παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ο ίδιος φέρει σημαντική ευθύνη για την κατακόρυφη πτώση στην απόδοσή του.

"Τραυματίστηκα στο τέλος της περασμένης σεζόν και μετά πήγα διακοπές. Ίσως να βγήκα εκτός δίαιτας και όταν γύρισα στις προπονήσεις δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι. Ήμουν λίγο υπέρβαρος και αυτό επηρέασε το παιχνίδι μου", τόνισε στις δηλώσεις του ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, για να προσθέσει:

Η αποκάλυψη του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

"Μπορείς να είσαι εγωιστής και να τα φορτώσεις όλα στον προπονητή αλλά δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Είμαι 100% υπεύθυνος και το ίδιο ισχύει για τα άλλα παιδιά. Θα πρέπει να κατηγορήσουμε τους παίκτες γιατί επιστρέψαμε από τις διακοπές με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Νομίζαμε πως η σεζόν θα πήγαινε όπως κύλησε η προηγούμενη. Όταν συνειδητοποιήσαμε την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε, ήμασταν ήδη σε δύσκολη θέση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να προνομούμαστε πολύ σκληρά, να δουλεύουμε πολύ σκληρά και να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στο σημείο που ήμασταν πέρυσι".

Η αποκάλυψη του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

Επιπλέον, ο Κόστα αποθέωσε - όπως έκανε ο Σεσκ Φάμπρεγας μία ημέρα νωρίτερα - τον Ζοζέ Μουρίνιο, λέγοντας: "Εάν ρωτήσετε εκατομμύρια παίκτες ποιον θέλουν για προπονητή τους, θα ερθουν με μία λίστα που θα περιλαμβάνει τρία ονόματα: τους Μουρίνιο, Γουαρδιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Μουρίνιο ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα την Τσέλσι. Ένας πετυχημένος προπονητής είναι αυτός που βρίσκεται πάντα μέσα στη μάχη του τίτλου και παίζει πάντα στο Champions League. Ο Μουρίνιο συναγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ενώ σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος ως παίκτης και να κατακτάς τίτλους".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ