ΤΣΕΛΣΙ

Η αποκάλυψη του Κόντε για Φαν Ντάικ

Chelsea manager Antonio Conte shouts instructions during the English Premier League soccer match between Chelsea and Brighton & Hove Albion at Stamford Bridge in London, Tuesday Dec. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea manager Antonio Conte shouts instructions during the English Premier League soccer match between Chelsea and Brighton & Hove Albion at Stamford Bridge in London, Tuesday Dec. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

O Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε πως ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι, αλλά η Λίβερπουλ κινήθηκε πιο γρήγορα και τον έκανε "δικό" της.

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ αποτέλεσε ένα απ' τα πιο "καυτά" ονόματα τόσο της θερινής όσο και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τελικά, η Λίβερπουλ ήταν αυτή που κατάφερε να τον κάνει δικό της, προσφέροντας το ιλιγγιώδες ποσό των 78.800.000 ευρώ στη Σαουθάμπτον και μετατρέποντάς τον στην ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία.

Ο Ολλανδός θεωρείται ένας απ' τους καλύτερους στόπερ στον κόσμο και είναι βέβαιο πως θα καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, όπως προείπαμε, οι "κόκκινοι" δεν ήταν οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, αφού τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο κι η Τσέλσι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ο Αντόνιο Κόντε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Άρσεναλ, παραδέχθηκε πως ο 26χρονος αμυντικός ήταν μεταξύ των υποψηφίων για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των "μπλε", αλλά τον... πρόλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ.

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ζωή. Σίγουρα, ήταν ένας απ' τους στόχους μας, αλλά όπως ξέρετε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορείς να έχει πολλούς στόχους, αλλά πρέπει να είσαι ικανός να τους πετύχεις. Η μεταγραφική περίοδος δεν είναι εύκολη για κανένα σύλλογο.

Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Φαν Ντάικ για να τονώσει την αμυντική γραμμή της. Θεωρώ πως ο Βίρτζιλ είναι ένας κορυφαίος αμυντικός. Την ίδια ώρα, πούλησαν σε πολύ καλά χρήματα τον Κοουτίνιο. Όταν πουλάς ένα παίκτη για ένα τόσο μεγάλο ποσό, έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις τα χρήματα και να βελτιώσεις την ομάδα σου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ