ΤΣΕΛΣΙ

Η απάντηση του Αζάρ για το μέλλον του

Chelsea's Eden Hazard celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at Emirates stadium in London, Wednesday, Jan. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Eden Hazard celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at Emirates stadium in London, Wednesday, Jan. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Τσέλσι για το συμβόλαιο του και τοποθετήθηκε εις διπλούν για το μέλλον του.

Μπορεί να πήγε στην O2 Arena για να παρακολουθήσει χαλαρά την αναμέτρηση ανάμεσα στους Boston Celtics και τους Philadelphia 76ers όμως κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του και δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι.

Αρχικά, φίλαθλοι των "μπλε" που βρέθηκαν στο γήπεδο του ζήτησαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ένας από αυτούς γύρισε και του ζήτησε να μη φύγει από την Τσέλσι με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να του απαντά "Ποτέ".

Λίγο αργότερα μίλησε και στους δημοσιογράφους οι οποίοι επέμειναν στο συγκεκριμένο θέμα. Μιλώντας στη "Mirror" ο Αζάρ τόνισε: "Ναι θα ανανεώσω. Νομίζω ότι πρώτα θα το κάνει ο Τιμπό και μετά εγώ".

ΤΟ ΝΕΟ ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΖΑΡ

Τι αναφέρουν όμως τα ρεπορτάζ των Άγγλων για το συγκεκριμένο θέμα; Τόσο ο Αζάρ όσο και ο Κουρτουά έχουν ήδη μεγάλα συμβόλαια με την Τσέλσι. Οι απολαβές τους είναι σημαντικές, ενώ οι συμφωνίες που έχουν είναι μεγάλης διάρκειας.

Το τρέχον συμβόλαιο του Αζάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ενώ εκείνο του Κουρτουά ένα χρόνο νωρίτερα. Ο πρώτος αμείβεται με 200.000 λίρες την εβδομάδα όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ των μπλε, με την αμοιβή του συμπατριώτη του να ανέρχεται στις 120.000 λίρες.

Η Τσέλσι θέλει να τους κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα στο Στάμφορντ Μπριτζ και για αυτό έσπευσε να τους προτείνει νέα συμβόλαια. Τι προσφέρει στους δύο Βέλγους η ομάδα του Αντόνιο Κόντε; Στον Εντέν Αζάρ δίνει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ η πρόταση που έχει στα χέρια του ο μεσοεπιθετικός φτάνει στις 300.000 λίρες καθαρές αποδοχές την εβδομάδα και με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τις 340.000. Την ίδια ώρα στον Κουρτουά προσφέρουν το νυν συμβόλαιο του Αζάρ δηλαδή, 200.000 λίρες.

Αμφότεροι φέρονται να είναι θετικοί σε αυτές τις προτάσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια που θα τους κρατήσουν στην Τσέλσι μέχρι το 2023.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ