ΤΣΕΛΣΙ

Γουίλιαν: "Δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνω αν έμενε ο Κόντε"

Chelsea's Willian walks towards Chelsea head coach Antonio Conte, left, at the end of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Chelsea's Willian walks towards Chelsea head coach Antonio Conte, left, at the end of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Γουίλιαν ξεκαθάρισε πως δεν θα είχε παραμείνει στην Τσέλσι εάν ο Αντόνιο Κόντε δεν αποχωρούσε από τον πάγκο των "μπλε".

Φαίνεται ότι η συνύπαρξη του Γουίλιαν με τον Αντόνιο Κόντε δεν ήταν τόσο αρμονική στην Τσέλσι. Τουλάχιστον, αυτό καταλαβαίνει κανείς από τον τρόπο που τοποθετήθηκε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Ο Γουίλιαν ρωτήθηκα για το εάν θα έμενε στην Τσέλσι σε περίπτωση που παρέμενε ο Ιταλός κόουτς και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: "Όχι, δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνω εάν έμενε ο Κόντε".

Στη συνέχεια, βάζοντας τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται την αποχώρηση του από την ομάδα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είπε: "Βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να παίζω για την Τσέλσι. Θα αποχωρήσω μόνο αν η Τσέλσι θέλει να φύγω".

Τέλος, σε ερώτηση για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (19/8) με την Άρσεναλ είπε: "Νομίζω ότι έχουμε μία καλή ευκαιρία να αντιστρέψουμε τα αποτελέσματα, γιατί τώρα παίζουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο προπονητής μας λέει να απολαμβάνουμε τους εαυτούς μας στον αγωνιστικό χώρο, να έχουμε υπευθυνότητα. Τώρα έχουμε ένα διαφορετικό στιλ, γι' αυτό και μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Άρσεναλ".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ