ΤΣΕΛΣΙ

Γιουβέντους: Μπρα ντε φερ με την Τσέλσι για την απόκτηση του Σάρι

Chelsea head coach Maurizio Sarri celebrates after winning the Europa League Final soccer match against Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea head coach Maurizio Sarri celebrates after winning the Europa League Final soccer match against Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να συνεχίσει στην Γιουβέντους ωστόσο το deal με την Τσέλσι δεν έχει ακόμα επιτευχθεί, με το αγκάθι στην υπόθεση να είναι το οικονομικό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Γιουβέντους έχει επιλέξει τον Μαουρίτσιο Σάρι ως τον ιδανικό διάδοχο τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την άκρη του πάγκου, όμως η περίπτωση του φετινού κατόχου του Europa League με την Τσέλσι δεν είναι τόσο εύκολη όσο αρχικά παρουσιαζόταν από μερίδα του Τύπου.

Ναι μεν ο Αντρέα Ανιέλι έκανε το ταξίδι στο Μπακού κάνοντας πολλούς να υποθέσουν πως θα έκλεινε εκεί το ζήτημα του νέου τεχνικού, ωστόσο η ομάδα που έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση είναι η Τσέλσι και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο ομάδων.

Αιτία το ότι η Γιουβέντους δεν θέλει στην παρούσα φάση να πληρώσει αποζημίωση στην Τσέλσι για να ελευθερώσει τον Σάρι, με τους διοικούντες την "βέκια σινιόρα" να εκτιμούν πως το κλίμα δεν θα αλλάξει παρά την επιτυχία του Σάρι στην Ευρώπη και πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα αποφασίσει να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Γιουβέντους: Μπρα ντε φερ με την Τσέλσι για την απόκτηση του Σάρι

Όπως αναφέρει μάλιστα η Tuttosport, " φτάνει σήμερα στο Λονδίνο ο ατζέντης του, Ραμαντάνι, για να κλείσει το αντίο ενώ στη διαπραγμάτευση μπορεί να προστεθεί και η απόκτηση ενός παίκτη της Τσέλσι από την Γιουβέντους".

Ποιός είναι αυτός; Το ίδιο μέσο κάνει λόγο για τον Έμερσον, με την Γιουβέντους να προσφέρει χρήματα για να τον αγοράσει και να ανοίξει το δρόμο για το deal με τον Σάρι, με το πρόβλημα ωστόσο για τους Λονδρέζους να είναι από την πλευρά τους δεν έχουν το δικαίωμα να παίρνουν παίκτες στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους λόγω τιμωρίας από την FIFA.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ