ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για αυτό άλλαξε πανηγυρισμό ο Αζάρ

Belgium's Eden Hazard, right, celebrates scoring his side's 3rd goal during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Hungary and Belgium, at the Stadium municipal in Toulouse, France, Sunday, June 26, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Belgium's Eden Hazard, right, celebrates scoring his side's 3rd goal during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Hungary and Belgium, at the Stadium municipal in Toulouse, France, Sunday, June 26, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Εντέν Αζάρ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο σταμάτησε τον πανηγυρισμό σήμα κατατεθέν του.

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν σήμα κατατεθέν κάποιων ποδοσφαιριστών είναι ο πανηγυρισμός τους όταν πετυχαίνουν γκολ. Επί σειρά ετών είχαμε συνηθίσει τον Εντέν Αζάρ να πανηγυρίζει τα γκολ του γλιστρώντας με τα γόνατα στο γρασίδι.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο ωστόσο ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι τον έχει σταματήσει.

Με αφορμή τη νίκη επί της Λίβερπουλ χάρη στο εντυπωσιακό τέρμα που σημείωσε, ο Αζάρ μίλησε στο επίσημο κανάλι των μπλε και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το λόγο που άλλαξε τον πανηγυρισμό του. "Κοιτάξτε αυτόν τον πανηγυρισμό με το γλίστρημα στο γρασίδι έπρεπε να τον σταματήσω. Τα γόνατα μου καιγόντουσαν οπότε δεν θα ξαναπανηγυρίσω έτσι" είπε μεταξύ άλλων ο Αζάρ.

Από εκεί και πέρα ο Βέλγος μίλησε και για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στη Λίβερπουλ. "Όταν βλέπω πως δεν υπάρχει άλλη λύση το κάνω μόνος μου. Οπότε το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάρω την σωστή απόφαση" τόνισε για το εντυπωσιακό του σόλο.

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ