ΤΣΕΛΣΙ

Φεύγει με... 13.000.000 ευρώ ο Μουρίνιο!

Φεύγει με... 13.000.000 ευρώ ο Μουρίνιο!

Μετά τη νέα ήττα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα ο αγγλικός Τύπος αναρωτιέται αν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει όντως να απολύσει τον Ζοζέ Μουρίνιο. Και αυτό γιατί θα χρειαστεί μία μικρή περιουσία ώστε να του δείξει την πόρτα της εξόδου από το "Stamford Bridge".

Η εντός έδρας ήττα της Τσέλσι με 3-1 από τη Λίβερπουλ το απόγευμα του Σαββάτου ήταν η 6η συνολικά για τους Λονδρέζους στις πρώτες 11 αγωνιστικές και πλέον ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πάνω από το κεφάλι του τη δαμόσκλεια σπάθη της απόλυσης.

Πολλοί εκτιμούν πως η νέα αυτή αποτυχία για τους πρωταθλητές Αγγλίας θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα για τον "special one" όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας του με τον Πορτογάλο.

Φεύγει με... 13.000.000 ευρώ ο Μουρίνιο!

Όπως αποκαλύπτει η "Mirror" στην κυριακάτικη έκδοσή της, ο Ρώσος κροίσος καλείται να αποζημιώσει με 9.5000.000 λίρες (13.000.000 ευρώ) τον Μουρίνιο καθώς βάσει ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι (έχει ισχύ μέχρι το 2019) σε περίπτωση που η Τσέλσι θελήσει να διώξει τον τεχνικό είναι υποχρεωμένη να του πληρώσει ένα χρόνο συμβολαίου.

Φεύγει με... 13.000.000 ευρώ ο Μουρίνιο!

Σημειώνεται πως το επόμενο ματς των Λονδρέζων είναι την ερχόμενη Τετάρτη εντός έδρας με την Ντινάμο Κιέβου για την 4η αγωνιστική του Champions League, με τον Μουρίνιο να ευελπιστεί πως θα έχει και άλλη ευκαιρία για να φέρει τούμπα την κατάσταση και να παίρνει θάρρος από το γεγονός πως οι φίλοι της ομάδας συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ