ΤΣΕΛΣΙ

Φαβορί ο Λουίς Ενρίκε για αντί-Κόντε

Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λουίς Ενρίκε είναι το φαβορί να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι μετά την ειλημμένη απόφαση των "μπλε" για απομάκρυνση του Ιταλού στο τέλος της σεζόν.

Ειλημμένη κρίνει ο βρετανικός Τύπος την απόφαση της Τσέλσι να απομακρύνει τον Αντόνιο Κόντε από την τεχνική της ηγεσία στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Sun", ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι σε θέση pole position για την αντικατάσταση του Ιταλού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ισπανού εμπλέκεται στην προπονητολογία της ομάδας του Λονδίνου. Ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, ένα Supercopa, ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Super Cup κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, βρίσκεται στο Αλικάντε αυτή τη στιγμή και υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει επίσημη κρούση από τη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ