ΤΣΕΛΣΙ

Φάμπρεγκας: "Φανταστικοί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ"

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας αποθέωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη (1-0) της Τσέλσι στην Τούμπα. "Αγαπώ αυτό το πράγμα στη δουλειά μας, να παίζω σε τέτοια γήπεδα, με τέτοια πίεση," ανέφερε ο Ισπανός.

Η Τσέλσι νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και μετά το ματς ο Σεσκ Φάμπρεγκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός, που μπήκε στο 65ο λεπτό και αντικατέστησε τον Ζορζίνιο, είπε:

"Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Αγαπώ αυτό το πράγμα στη δουλειά μας, να παίζω σε τέτοια γήπεδα, με τέτοια πίεση, σε τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν έχει τελειώσει κάτι, όλα μπορούν να συμβούν, εμείς πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση".

Από την πλευρά του, ο Γάλλος χαφ των Λονδρέζων, Ενγκολό Καντέ, είπε: "Θα πρέπει να κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Ο κ. Σάρι έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, έχει το δικό του στυλ και αυτό μας βγαίνει Σήμερα ήταν η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κρατάμε τη νίκη, πετύχαμε το γκολ πολύ νωρίς και αυτός μας βοήθησε. Δεν θέλω να σταθώ αν είμαστε το φαβορί του ομίλου, εμείς σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ