ΤΣΕΛΣΙ

Φάμπρεγας: "Μουρίνιο, ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία της Τσέλσι"

Φάμπρεγας: "Μουρίνιο, ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία της Τσέλσι"
© MARC ATKINS / OFFSIDE

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση της Τσέλσι στο πρόσωπο του Μουρίνιο, φαίνεται πως και οι παίκτες του δηλώνουν, ο ένας μετά τον άλλο, την στήριξή τους στον Πορτογάλο. Διαβάστε τι είπε γι' αυτόν ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Η έντονη αμφισβήτηση από τα MME στον Μουρίνιο φαίνεται πως δεν έχει επηρεάσει τη γνώμη που έχουν γι' αυτόν αυτοί που είναι μέσα στην ομάδα. Μετά τη δήλωση στήριξης της διοίκησης, σειρά πήραν οι παίκτες της Τσέλσι.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική Ισπανίας στο Λογρόνιο για την αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016, μίλησε στο ραδιόφωνο της "Marca" για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του.

Όταν του ζητήθηκε να πει τι άποψη έχει για τον Μουρίνιο, υποστήριξε: " Προσωπικά, με βοήθησε πολύ σε μια εξαιρετικά δύσκολη φάση της ζωής μου και μου δίνει συνεχώς αυτοπεποίθηση".

Δεν γινόταν, φυσικά, να μείνει εκτός συζήτησης η κάκιστη πορεία που διαγράφει φέτος η Τσέλσι και είπε χαρακτηριστικά: "Δεν παίζουμε καλά αλλά θα βελτιώσουμε την εικόνα μας άμεσα. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία της Τσέλσι. Ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει ότι πέρσι κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση σύντομα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ