ΤΣΕΛΣΙ

Έτσι φεύγει ο Μουρίνιο από την Τσέλσι!

Έτσι φεύγει ο Μουρίνιο από την Τσέλσι!
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ανάψει το "πράσινο φως" στη διοίκηση της Τσέλσι να τον απολύσει αν το επιθυμεί, ωστόσο δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που θα κάνει τον ίδιο να αποχωρήσει από τον πάγκο των Λονδρέζων.

Η ήττα από τη Σαουθάμτπον (με 3-1) το βράδυ του Σαββάτου, τέταρτη για το πρωτάθλημα και έκτη συνολικά μέσα στη σεζόν, έχει φέρει την Τσέλσι σε πολύ δεινή θέση και τον Ζοζέ Μουρίνιο με την πλάτη στον τοίχο, με τον Πορτογάλο να δηλώνει ωστόσο πως είναι πολύ δύσκολο για τη διοίκηση των Λονδρέζων να απομακρύνει τον πιο επιτυχημένο προπονητή που είχε ποτέ!

Υπάρχει όμως και μία περίπτωση να ανοίξει μόνος του την πόρτα της εξόδου από το "Stamford Bridge", με τον 52χρονο Πορτογάλο να ανοίγει τα χαρτιά του προς τους εκπροσώπους του Τύπου λέγοντας:

"Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Νομίζω ότι πρέπει να πηγαίνετε κατευθείαν στους παίκτες. Βρείτε ένα τραπέζι στο Κόμπχαμ (σ.σ. το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι) την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Τζον Τέρι δεν πηγαίνει στην εθνικη ομάδα, ο Ντιέγκο Κόστα δεν πηγαίνει, ο Ραμίρες δεν πηγαίνει.

Έτσι φεύγει ο Μουρίνιο από την Τσέλσι!

Ρωτήστε τους. Εάν σας πουν ότι δεν εμπιστεύονται, αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που θα με κάνει να παραιτηθώ. Το μοναδικό πράγμα. Όχι όμως ψεύτικες πηγές. Ρωτήστε στο τραπέζι τους παίκτες", ξεκαθάρισε ο "special one", για να εκφράσει κατόπιν την αισιοδοξία του πως οι πρωταθλητές Αγγλίας θα ξαναβρούν πολύ γρήγορα το δρόμο των επιτυχιών.

"Αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τα συναισθήματά μου. Είμαι δυστυχισμένος με το αθλητικό αίσθημα της ήττας αλλά και πολύ χαρούμενος με τον εαυτό μου για τον τρόπο που το αντιμετωπίζω αυτό.

Μόνο η Μητέρα Φύση μπορεί να το πετύχει. Οι παίκτες χρειάζεται να αισθάνονται τυχεροί, χρειάζεται να φτάσουν μία φορά στο ημίχρονο προηγούμενοι 2-0, 3-0. Χρειάζεται να πετούν χωρίς πίεση, χρειάζετα να παίζουν και να πιστεύουν ότι όλα κυλούν υπέρ τους.

Έτσι φεύγει ο Μουρίνιο από την Τσέλσι!

Όχι να αισθάνονται αυτή την πίεση, αυτόν τον πανικό, αυτή την αρνητικότητα. Αποφάσεις εναντίον τους, ατυχία, λάθη. Το χρειάζονται. Ο χρόνος θα το φέρει.

Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στο ερχόμενο ματς, σε δύο ματς ή σε τρία ματς. Το σίγουρο είναι πως θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθησή τους".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ