ΤΣΕΛΣΙ

Ετοιμάζει πρόταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Τσέλσι

Ετοιμάζει πρόταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Τσέλσι
Κριστιάνο Ρονάλντο © GETTY IMAGES

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "AS" αναφέρει πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα κάνει τα πάντα το καλοκαίρι για να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Τσέλσι. Διαβάστε τι προσφέρει.

Όταν μιλάμε για τον Ρώσο μεγιστάνα καταλαβαίνουμε όλοι πως τα χρήματα δεν αποτελούν εμπόδιο στους στόχους που βάζει. Αυτό δεν σημαίνει πως τα... σκορπάει δεξιά και αριστερά, όμως σύμφωνα με την AS το καλοκαίρι έχει σκοπό να ταράξει τα νερά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Αμπράμοβιτς έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Πορτογάλο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, συζητώντας το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Τσέλσι.

Για να συμβεί αυτό ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει σκοπό να πουλήσει τους Αζάρ, Οσκάρ και Μάτιτς, που έχουν πιάσει ταβάνι, έτσι ώστε να έρθει ο Πορτογάλος και γύρω του να χτιστεί μία νέα ομάδα με ποιότητα και ταλέντο.

Το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 60-70 εκατ. ευρώ, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη νέα πολιτική του συλλόγου που δεν προσφέρει πολυετή συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές άνω των 30 ετών ( ο Κριστιάνο θα γίνει 31 ετών τον Φεβρουάριο).

Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο deal και πως θα αντιδράσουν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ