ΤΣΕΛΣΙ

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Βέρνερ

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Βέρνερ

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία. Ο 24χρονος Γερμανός επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και οι εβδομαδιαίες του αποδοχές θα είναι 195.000 ευρώ.

Η σπουδαία μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι ολοκληρώθηκε. Οι "μπλε" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Γερμανού επιθετικού, για τον οποίο δόθηκαν 53 εκατ. ευρώ στη Λειψία. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με 195.000 ευρώ την εβδομάδα στο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ο διεθνής κυνηγός είχε συμφωνήσει προ κορονοϊού με τη Λίβερπουλ, αλλά τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά τον ιό, υποχρέωσαν τους "κόκκινους" να κάνουν πίσω, με αποτέλεσμα οι Λονδρέζοι να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Φέτος στη Μπουντεσλίγκα ο Βέρνερ έχει πραγματοποιήσει 32 συμμετοχές με 26 γκολ και οκτώ ασίστ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "BILD Sport", μάλιστα, έχει σκοπό να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Λειψία στο γερμανικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την ομάδα, το οποίο σημαίνει πως δεν θα δώσει το παρών στο Final-8 του Champions League.

Στην καριέρα του ο Βέρνερ έχει δώσει 157 παιχνίδια, με απολογισμό 93 γκολ και 40 ασίστ. Έχει παίξει 29 φορές με την εθνική Γερμανίας, ενώ έχει σημειώσει έντεκα γκολ. Ο ύψους 1,81 επιθετικός είχε υπογράψει στη Λειψία το καλοκαίρι του 2016 προερχόμενος από τη Στουτγκάρδη, η οποία είχε λάβει 14 εκατ. ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ