ΤΣΕΛΣΙ

Εκλεκτός του Αμπράμοβιτς ο Κόντε

Εκλεκτός του Αμπράμοβιτς ο Κόντε
IMAGE PHOTO AGENCY S.A.S. VIA EMILIO DE MARCHI 19 20135 MILANO P. IVA E C.F. 06603430965 [email protected]

Αν απομακρυνθεί ο Ζοζέ Μουρίνιο από την Τσέλσι, ο Αντόνιο Κόντε είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "μπλε" σύμφωνα με την Independent.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε την Τσέλσι να χάνει για 8η φορά στην φετινή Premier League, το πρωτάθλημα έχει χαθεί οριστικά από νωρίς, ενώ στον αγώνα με την Πόρτο για την 6η αγωνιστική του Champions League χρειάζεται μια ισοπαλία για να περάσει. Ουδείς θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από την συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν όμως συνέβαινε αυτό; Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά και σε περίπτωση που η ομάδα συνεχίσει στον κατήφορο, τότε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με την Independent, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως έχει καταλήξει και στον διάδοχό του.

Το όνομά αυτού; Αντόνιο Κόντε λέγεται, προπονητής της εθνικής Ιταλίας είναι και με επιτυχημένη θητεία στην Γιουβέντους. Ναι, ο Ιταλός προπονητής αρέσει στον Ρώσο μεγιστάνα και θα τον ήθελε στον πάγκο των "μπλε" σε περίπτωση "διαζυγίου" με τον Πορτογάλο, ο οποίος δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα εδώ και αρκετό καιρό.

Βέβαια, υπάρχει και το "αγκάθι" του συμβολαίου του Κόντε με την ιταλική Ομοσπονδία και θα φάνταζε απίθανο να αποχωρούσε πριν τα τελικά του EURO στα γήπεδα της Γαλλίας το προσεχές καλοκαίρι. Μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όμως; Αυτό κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, όμως φαντάζει αρκετά πιθανό να μην συνεχίσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο ακόμα και αν ολοκληρώσει την σεζόν.

Να θυμίσουμε πως η Mirror τον περασμένο Οκτώβριο είχε αποκαλύψει πως ο Κόντε έκανε εντατικά μαθήματα αγγλικών για να προετοιμαζόταν για πιθανή έλευσή του στο "Νησί", ενώ παλαιότερα είχε πει ο ίδιος στο BBC πως "ελπίζω στο μέλλον να προπονήσω ομάδα της Premier League".

Ιδού τι αναφέρει η Independent:

Εκλεκτός του Αμπράμοβιτς ο Κόντε

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ