ΤΣΕΛΣΙ

Δυσοίωνο το μέλλον του Νταβίντ Λουίζ στην Τσέλσι

Chelsea's David Luiz celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's David Luiz celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Νταβίντ Λουίζ δεν είναι στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι και δεν αποκλείεται να φύγει τον Γενάρη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον στην Τσέλσι ο Νταβίντ Λουίζ και φαντάζει πιθανό τον προσεχή Ιανουάριο να παραχωρηθεί. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε και ο ίδιος σκέφτεται την αποχώρηση από τους Λονδρέζους.

Ο 30χρονος διεθνής άσος έχει χάσει την θέση του από τον Δανό, Αντρέας Κρίστενσεν και με το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι μπροστά, θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα έχει ρόλο και παρουσία. Επίσης, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κακές σχέσεις με τον Ιταλό κόουτς.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα ενδιαφερθεί για τον Νταβίντ Λουίζ και θα κάνει κίνηση για να τον κάνει δικό της στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο, με τον ίδιο προφανώς να μην είναι διόλου αρνητικός σε αυτή την προοπτική.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ