ΤΣΕΛΣΙ

Δεν πήγε στην προπόνηση της Τσέλσι ο Κουρτουά

Chelsea's Thibaut Courtois celebrates after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Thibaut Courtois celebrates after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Τιμπό Κουρτουά δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Τσέλσι, θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο να ασκήσει πίεση στην πλευρά των Λονδρέζων προκειμένου να τον αφήσουν να μεταγραφεί στη Ρεάλ.

Νέο επεισόδιο είχαμε στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας, που έχει εκφράσει τη θέληση να αποχωρήσει από την Τσέλσι για οικογενειακούς λόγους, αφού τα δύο παιδιά του ζουν στη Μαδρίτη, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση των Λονδρέζων, όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Προφανώς, μ' αυτό τον τρόπο θέλει να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην πλευρά των Λονδρέζων προκειμένου να τον αφήσουν να μεταγραφεί στη Ρεάλ. Νωρίτερα το μεσημέρι (06/08), είχε γίνει γνωστή η επικοινωνία του 26χρονου γκολκίπερ με το νέο προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, όπου του διεμήνυσε πως δεν επιθυμήσει να συνεχίσει στους "μπλε".

Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά με ένα ποσό που αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, μάλιστα, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να καλύψει τη ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γιαν Όμπλακ με την Ατλέτικο προκειμένου να τον φέρει στο Λονδίνο.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες αφού η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται την Πέμπτη (09/08), μια ημέρα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"H Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση 100.000.000 ευρώ για Όμπλακ"
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ