ΤΣΕΛΣΙ

Δανεικός στην Τσέλσι ο Κόβατσιτς

Real Madrid's Mateo Kovacic leaves the pitch after being injured during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Mateo Kovacic leaves the pitch after being injured during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Παίκτης της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Ματέο Κόβατσιτς, με τον αγγλικό σύλλογο να καταλήγει σε συμφωνία με την Ρεάλ, για τον δανεισμό του Κροάτη χαφ.

Ο κύβος ερρίφθη, με τον Ματέο Κόβατσιτς να προβάρει τα "μπλε", καθώς αναμένεται να συνεχίσει τη καριέρα του στην Τσέλσι, με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ.

Η επιθυμία του Κροάτη μέσου να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη έγινε πράξη, αφού ο αγγλικός σύλλογος θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "Marca", οι "μερένχες" άναψαν το πράσινο φως για την μετακίνηση του 24χρονου πολυδιάστατου μέσου ως δανεικού στους "μπλε" του Λονδίνου.

Ο μουντιαλικός άσος -που έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου με την "Χρβάτσκα", αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει το "ιερό δισκοπότηρο" κόντρα στη Γαλλία- αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στην αγγλική πρωτεύουσα, προκειμένου να φιξάρει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στο λονδρέζικο κλαμπ.

Photo Credits:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ