ΤΣΕΛΣΙ

Αζάρ: "Ευτυχισμένος στην Τσέλσι, είδωλό μου ο Ζιντάν"

Chelsea's Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in London, Monday, Feb. 5, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in London, Monday, Feb. 5, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Συνέντευξη στην ισπανική ''Marca'' έδωσε ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ. Τι είπε για την φετινή σεζόν στην Τσέλσι και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της Τσέλσι και ένας από τους λόγους που οι ''μπλε'' κατέκτησαν πέρυσι την Premier League.

O λόγος για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος σε συνέντευξη του στη '' Marca'' αναφέρθηκε στους λόγους της άσχημης πορείας της Τσέλσι τη φετινή σεζόν, στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για το Champions League και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Για την άσχημη πορεία της Τσέλσι στην φετινή Premier League: "Κερδίσαμε πέρσι το πρωτάθλημα και φέτος όλοι περίμεναν να το επαναλάβουμε. Αλλά η Premier League δεν είναι ένα μια εύκολη διοργάνωση. Έχουμε ακόμα το Κύπελλο και το Champions League. Τώρα νιώθουμε άσχημα, αλλά στο τέλος ελπίζω πως θα χαμογελάμε".

Για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για το Champions League: "Έχουν έναν άνθρωπο που είναι από άλλον πλανήτη (σ.σ. Μέσι) , έναν υπερπαίκτη. Όλη η ομάδα είναι φανταστική".

Για τη σχέση του με τον Ζιντάν: "Θυμάμαι πριν δέκα χρόνια, όταν ο Ζιντάν είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για μένα είχα ανατριχιάσει. Ξέρετε ήταν το είδωλο μου από παιδί, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο".

Για την πιθανότητα να συνεργαστούν στη Μαδρίτη: "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί. Προς το παρόν, είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι και επικεντρώνομαι σ' αυτή".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ