ΤΣΕΛΣΙ

Ανανέωσε με Τσέλσι ο Κόντε

Chelsea's manager Antonio Conte laughs as he holds a toy crown after the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 15, 2017. Chelsea won the match 4-3. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's manager Antonio Conte laughs as he holds a toy crown after the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 15, 2017. Chelsea won the match 4-3. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Τσέλσι έβαλε τέλος στις φήμες περί "διαζυγίου" με τον Αντόνιο Κόντε, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό για ακόμη δύο σεζόν κι έτσι θα μείνει στο Λονδίνο μέχρι το 2021.

Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει μέχρι το 2021 ο 47χρονος Ιταλός τεχνικός, Αντόνιο Κόντε, καθώς επέκτεινε για ακόμη δύο χρόνια τη συνεργασία του με την Τσέλσι, την οποία οδήγησε την περυσινή σεζόν στην κατάκτηση της Premier League.

Έτσι μπήκε τέλος στη φημολογία - η οποία προήλθε από δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου - περί ύπαρξης προβλημάτων στη σχέση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον Ιταλό προπονητή που ήταν ικανά να οδηγήσουν ακόμη και στο "διαζύγιο".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι. Δουλέψαμε πολύ στον πρώτο χρόνο για να πετύχουμε κάτι εκπληκτικό, για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανος. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να μείνουμε στην κορυφή. Οι οπαδοί της Τσέλσι με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε μαζί", υποστήριξε ο Ιταλός προπονητής.

Έτσι αναδεικνύεται σαφέστατα ως "απόλυτο αφεντικό" των "μπλε" ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ενημέρωσε με ένα απλό SMS τον Ντιέγκο Κόστα ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ